"Παγώνουν" το αίμα οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Χαλάνδρι

Να εξεταστεί η Γερμανίδα από ψυχίατρο ζητά ο δικηγόρος της

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου μεσίτη, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο κάδρο των αστυνομικών ως η βασική ύποπτος. Η Γερμανίδα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Παγκράτι, την προσήγαγαν στην Ασφάλεια και εκεί ομολόγησε και συνελήφθη.

"Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και φώναζε. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έριξα πέντε με έξι ηρεμιστικά χάπια σε μια πορτοκαλάδα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέθανε. Το κατάλαβα δύο ημέρες αργότερα. Δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο πέθανε" τόνισε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 56χρονη Γερμανίδα, η οποία σημείωσε ότι ήταν ιδιαίτερα βίαιος απέναντι της.

“Μάλλον πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι ζήτημα ενός ειδικού να το διαπιστώσει, όμως από τις απλές κοινωνικές μας εμπειρίες το να συγκατοικεί κάποιος 15 μέρες με έναν νεκρό και να ζει φυσιολογικά, οπωσδήποτε δεν είναι μία συμπεριφορά η οποία είναι τόσο καταλογιστέα. Θα το δούμε όμως”, δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης