Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Η ισχύς, οι στόχοι και η προσπάθεια για την καθημερινότητα του προσωπικού

συστατικό της επιτυχίας η επίμονη δουλεια

Η ξεκάθαρη και επίμονη στάση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, σε καίρια ζητήματα που αφορούν σε πάγια και μη αιτήματα του κλάδου, οδηγεί σε «ξέφωτο» λύσεων.

Και μπορεί μεν τα αποτελέσματα να προκύψουν σε μεσοπρόθεσμο χρόνο, πλην όμως, αν δεν δρομολογηθούν λύσεις σε στέρεες βάσεις, θα μπορούσαν να μην έλθουν ποτέ.

Εδώ και μήνες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προωθεί μία σειρά από ζητήματα που σχετίζονται τόσο με την βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας των αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό, όσο και με μακρόπνοα σχέδια τα οποία η αλήθεια είναι ότι είχαν «βαλτώσει» όπως η ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου  της Πάτρας.

Ευτυχής συγκυρία για τον νέο Πρόεδρο της Ένωσης Χάρη Τσίτσικα (φωτογραφία), η επί των ημερών του ανάληψη καθηκόντων Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. του Πατρινού Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Επίσης σημαντικές είναι οι παρακαταθήκες που ως συνδικαλιστής άφησε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Τσεκούρας.

Όλα αυτά που προϋποθέτουν μία επιτυχή θητεία ενός Διοικητικού Συμβουλίου, απαιτούν παράλληλα την κινητοποίηση των μελών του. Και αυτό ισχύει με το παραπάνω σήμερα, με τον Χάρη Τσίτσικα να πιέζει σημαντικά την ηγεσία και να δρομολογεί εξελίξεις, όπως η ανέγερση του νέου Μεγάρου, που ούτως ή άλλως έχουν συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό του Αρχηγού με πρωτοβουλίες που ήδη έχουν αναληφθεί.

Στον αντίποδα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση των σχέσεων με άλλες Ενώσεις, όπως εκείνης της Ένωσης Αξιωματικών, αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, γεγονός που αποτελεί βασικό συστατικό επιτυχίας για την επιτυχία των με την ισχύ της ενώσεως.

Παράλληλα έχουν δρομολογηθεί πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του προσωπικού με υλικοτεχνική υποδομή, όπως επίσης και με ανθρώπινο δυναμικό.

Οι συγκυρίες λοιπόν είναι ιδανικές. Μέλλει να ακολουθήσει με την ίδια πίστη και θέληση ο σχεδιασμός έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε μία μέρα μέχρι να υλοποιηθούν οι στόχοι