Πάτρα: Τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις αφετηρίες του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας φέρνουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που κορυφώνονται στην Πάτρα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Πατρών:  μέχρι πέρας της Κυριακής αφετηρία για τα Αστικά Λεωφορεία των Γραμμών Νο1, Νο2, Νο3, Νο7, Νο8, θα είναι Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου.

Τα δρομολόγια έως και τις 10/03/2019 διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΡΑΜΜΗ Νο 1 : Το τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρία σε αφετηρία 23.30  Κυριακή. Μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία που έρχονται από Εγλυκάδα θα διέρχονται από Κανακάρη – Γούναρη κατά την μετάβαση και επιστροφή Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη ΚΑΙ Έλληνος Στρ. – Νόρμαν – Παραλιακή επιστροφή Γούναρη – Αγ. Ανδρέου για αυτά που έρχονται από Τερψιθέα.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 2 : Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο. Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά με διαδρομή ΤΕΙ-Αγ. Σοφίας. Μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Ιεροθέου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη - Αφετηρία και επιστροφή από Κανακάρη – Ναυαρίνου – Ιεροθέου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 3 : Το τελευταίο δρομολόγιο 24.00 από και προς την αφετηρία Κυριακή. Μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Βορείου Ηπείρου – Σολωμού – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(Αφετηρία) και επιστροφή Κανακάρη – Ναυαρίνου – Βορείου Ηπείρου. Από Θερμοπυλών θα υπάρχει λεωφορείο μέχρι την Καρόλου κάθε 30 λεπτά.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 5 : Τα δρομολόγια σήμερα  Κυριακή μετά τις 11.00 θα είναι ανά 30 λεπτά . Το τελευταίο δρομολόγιο προς Τσουκαλέικα θα είναι 24.15 [Σάββατο και Κυριακή] Τις ώρες της παρέλασης τα λεωφορεία θα σταματούν στο parking της ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 6 : Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια για όλο το 24 ώρο . Τις νυχτερινές ώρες κάθε 30 λεπτά από Αράτου και Κορίνθου.Μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα φτάνουν μέχρι Αγ. Σοφίας και Κιλκίς και θα ξεκινούν από Κιλκίς και Κορίνθου.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 7 : Τα δρομολόγια σημερα Κυριακή θα είναι κάθε μία ώρα για Σούλι-Σαραβάλι. Μέχρι πέρας της Κυριακής τα λεωφορεία θα διέρχονται από Γούναρη – Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου - Κανακάρη ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη - Γούναρη.

ΓΡΑΜΜΗ Νο 8 : Τα δρομολόγια που θα εκτελεστούν θα είναι ανα 30 λεπτά για Άνω κάτω Οβρυά με τελευταίο δρομολόγιο 24.15.  Κυριακή

Τις ώρες που οι δρόμοι θα είναι κλειστοί τα λεωφορεία θα διέρχονται Γούναρη - Καραϊσκάκη – Αγ. Νικολάου – Κανακάρη(αφετηρία) ΚΑΙ επιστροφή Κανακάρη .

Διαβάστε επίσης