Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού για διαφορετικό τρόπο ανάδειξης του πρωταθλητή στη Super League από τη νέα σεζόν

07/03/2019 | 12:24

Είναι μία σκέψη που υπάρχει εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή (8/3), οπότε αναμένεται και να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Super League, θα συζητηθεί η σχετική πρόταση, η οποία ουσιαστικά αλλάζει όλο το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, κατατέθηκε εγγράφως και φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, Τάκη Αγραφιώτη.

Αυτό που προτείνουν οι ερυθρόλευκοι είναι το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί είτε με 16 είτε με 14 ομάδες, αλλά ο πρωταθλητής να αναδεικνύεται μέσω διαδικασίας play off.

Πρόκειται για μια διαδικασία που πέρυσι είχε συζητηθεί και είχε απορριφθεί και από τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον στο λιμάνι έχουν αλλάξει άποψη, καθώς θεωρούν ότι τα συνεχή διαιτητικά σφάλματα δεν τους επιτρέπουν στην κανονική περίοδο να είναι στην πρώτη θέση.

Αντίθετα, θεωρούν ότι οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες να τα καταφέρουν μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας και υπό την προϋπόθεση ότι θα παίζουν στους αγώνες με ξένους διαιτητές.

Προτείνουν, επίσης, και play out, δηλαδή από ανάλογη διαδικασία να προκύπτουν και οι ομάδες που θα υποβιβάζονται στη Football League.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη κίνηση αλλάζει τα δεδομένα, ενώ προφανώς και θα αρέσει στην ΕΡΤ και στη NOVA, καθώς προκύπτουν περισσότερα ντέρμπι, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μεταδώσουν τηλεοπτικά.

Πηγή: filathlos.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε