ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Θέατρο της αφήγησης και της επινόησης - "Οι τόποι είναι ήχοι" του Γιάννη Ζουγανέλη

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει τη πλατφόρμα «Για ένα Θέατρο της αφήγησης και της επινόησης». Πρόκειται για μία νέα θεατρική πρόταση που στην τρέχουσα περίοδο θα ξεκινήσει με θέμα: Αναμνήσεις από την Πάτρα.
 

Το θέατρο φιλοδοξεί να παρουσιάσει επί σκηνής τρία λογοτεχνικά κείμενα καταξιωμένων συγγραφέων του 20ού αιώνα, που συνδέθηκαν με την Πάτρα. Πρώτη παράσταση «Οι τόποι είναι ήχοι» του Γιάννη Ζουγανέλη σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία της Μάριας Φλωράτου, πρωτότυπο κείμενο Κωνσταντίνου Μάγνη («Ολα Τούμπα») και τον Γεράσιμο Γεννατά στην ερμηνεία που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.
 

Δεύτερη παράσταση είναι το «Ερόικα» του Κοσμά Πολίτη, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Τηλέμαχου Τσαρδάκα και μουσική του Διονύση Μπάστα με τους Πάολα Καλλιγά, Εφη Κιτσαντά, Χριστίνα Κουταλιάγκα και Βιβή Φωτοπούλου που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στις 9 το βράδυ. Τον κύκλο θα κλείσει η παράσταση «Πριμαρόλια» της Αθηνάς Κακούρη σε σκηνοθεσία Φάνη Δίπλα και δραματουργία Ελενας Αλεξανδράκη με τους Γιώργο Μάρκου, Λίνα Ζαχαροπούλου, Νικόλα Τσίχλα, Ελενα Αλεξανδράκη, Γεωργία Καλογεράτου και Φάνη Δίπλα, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου στις 9 το βράδυ.
 

Διαβάστε επίσης