H Αννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τι δεν πρέπει να φοράς ποτέ σε μια συνέντευξη για δουλειά

Είναι πάντα ενδιαφέρουσες οι στιλιστικές απόψεις ανθρώπων που δεν ακολουθούν τις τάσεις, αλλά τις δημιουργούν.

Oι απόψεις ανθρώπων που ντύνονται πάντα με αποκλειστικό κριτήριο την αισθητική τους και όχι το τρέχον ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας.

Η «σιδηρά κυρία της μόδας», Αννα Γουίντουρ, αποκαλύπτει σε μίνι συνέντευξή της στην κάμερα της Vogue, τι θα πρέπει και τι δεν θα πρέπει να φορά κάποιος σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Η Αννα Γουίντουρ μάς υπενθυμίζει την σημασία που έχει η δημιουργία μιας αυθεντικής στιλιστικής προσωπικότητας που δεν αντιγράφει και δεν καταφεύγει σε εντυπωσιασμούς για να τραβήξει την προσοχή.

Αν θέλετε να ενταχθείτε στο δυναμικό μιας επιχείρησης, η χρυσή συμβουλή της Άννα Γουίντουρ θα σας φανεί ιδιαιτέρως κρίσιμη. 

Σύμφωνα με την Άννα Γουίντουρ, τα κατάλληλα ρούχα για μια θέση εργασίας είναι τα ρούχα που εκφράζουν αυτό που πραγματικά είμαστε, αυτό που ξέρουμε ότι μας ταιριάζει και περιγράφει καλύτερα τον εαυτό μας. Αυτά τα ρούχα θα πρέπει να φοράμε πάντα -όχι, μόνο σε μια συνέντευξη εργασίας, αλλά γενικά. Τα ρούχα που θα πρέπει να αποφεύγονται είναι τα ρούχα που εκφράζουν κάτι ψεύτικο, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα μας και το original στιλ μας. 

«Είναι πολύ ενδιαφέρον για εμένα να βλέπω πώς οι υποψήφιοι για την θέση εργασίας ντύνονται για να έρθουν στη συνέντευξη εργασίας. Μερικές φορές, νιώθεις ότι φορούν ρούχα που αγόρασαν το ίδιο πρωί ή το προηγούμενο βράδυ, και όχι ρούχα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους και σε αυτό που πραγματικά είναι. Αυτό που πρέπει να έχει κατά νου όποιος έρχεται για συνέντευξη στα γραφεία μας ή οπουδήποτε αλλού, είναι ότι δεν «προσλαμβάνουμε» την γκαρνταρόμπα σας. Δεν είναι η γκαρνταρόμπα σας που θα δουλέψει για εμάς, αλλά εσείς. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνον τον νεαρό άνδρα που ήρθε με φόρεμα και τσάντα χειρός και του έδωσα αμέσως την δουλειά. Οφείλετε να ντύνεστε για τον εαυτό σας».

Η Άννα Γουίντουρ δίνει την απάντηση στο ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί: 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ