Ο Δημήτρης Καμμένος διέγραψε τον Μπαλτάκο από τη «Δύναμη Ελληνισμού»

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του Τάκη Μπαλτάκου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε τη διαγραφή του από το κόμμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Δύναμη Ελληνισμού συνεχίζει ακάθεκτη τον αγώνα της ένωσης όλων των πατριωτικών δεξιών κινημάτων με στόχο να αναχαιτιστεί η αριστερή λαίλαπα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με όλους τους περήφανους Έλληνες με τη μεγάλη καρδιά, τους καθωσπρέπει οικογενειάρχες για να δώσουμε από κοινού μια νέα πνοή στον ελληνισμό. Συνεχίζουμε με σημαία μας την Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένεια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη συμμετοχικότητα και ευθύνη μας η διαφύλαξη των ύψιστων αξιών που συνεχίζουν να κρατούν όρθιο τον ελληνισμό.

Κατά συνέπεια την Παρασκευή ξεκινούν οι διαδικασίες αντικατάστασης του κ.Μπαλτάκου και της επιλογής νέου Γενικού Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού.

Μπορεί να διαφωνώ στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο ωστόσο, δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να του ευχηθώ από καρδιάς να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

Διαβάστε επίσης