Η προφητική δήλωση του τραγουδιστή των Prodigy για τη ζωή και το θάνατό του

«Τα κάνω όλα στο μέγιστο, όταν τελειώσει αυτό αυτοκτονώ»

O τραγουδιστής των Prodigy, Keith Flint, έζησε μία εκκεντρική ζωή και στα άκρα. Δεν αρνήθηκε ποτέ την «αγάπη» του προς τις ουσίες ούτε και την πάλη με τους προσωπικούς του δαίμονες.

Σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοικτά για τα ναρκωτικά, τις ποσότητες που κατανάλωνε αλλά και με πόσες γυναίκες είχε κάνει σεξ ως «αποτέλεσμα της φήμης που του έφερε το γεγονός ότι ήμουν φροντμαν των Prodigy».

Ο τραγουδιστής των Prodigy ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας 04/03 στο σπίτι του στο Έσσεξ, αυτοκτόνησε σύμφωνα με τον συνιδρυτή της μπάντας. Όπως αναφέρει η Mirror σε μία συνέντευξή του στον μουσικό δημοσιογράφο Matt Blake ο εκκεντρικός φροντμαν είχε πει ότι δεν θα διστάσει να αυτοκτονήσει όταν θα έχει τελειώσει με όλα αυτά.

Ο Keith είχε πει συγκεκριμένα «δεν κάνω κράτει σε τίποτα. Τα κάνω όλα στο μέγιστο βαθμό. Τα “εξαργυρώνω” όλα τώρα. Πάντα είχα μέσα μου την άποψη ότι όταν τελειώσω με όλα αυτά θα αυτοκτονήσω. Ορκίζομαι, αυτό δεν είναι αυτοκτονικό, αντίθετα είναι πολύ θετικό. Την ώρα που θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου θα με δείτε να πέφτω στις ρόδες ενός λεωφορείου».

Ο ίδιος είχε αρνηθεί να έχει μάνατζερ γιατί τους θεωρούσε σκουλήκια

«Όταν έχεις ανθρώπους να σου λένε κάνε αυτό και κάνε εκείνο, αισθάνεσαι σαν κρέας. Έτσι, τώρα κάνουμε όλες τις συμφωνίες εγώ και η μπάντα μου. Δεν είχα ποτέ προσωπικό μάνατζερ. Πάντα πρόσεχα μόνος μου τον εαυτό μου. Ντύνομαι μόνος μου, μιλάω για τον εαυτό μου και έτσι παραμένω ο εαυτός μου».

«Είμαι πρόθυμος να τα γα… όλα όσον αφορά εμένα. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανένα μο… να το κάνει εξ’ ονόματός μου. Όχι για κάτι το οποίο είναι τόσο πολύτιμο. Θα άφηνες εσύ κάποιον να μπει στην οικογένειά σου και να σου πει πως να γίνονται τα πράγματα;», είχε πει σχετικά με το θέμα.

 

Διαβάστε επίσης