Μοιράστηκαν τους βαθμούς Λεβαδειακός και Λαμία

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 38’ με τον Αντιλέχου, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε στο 43’ ο Πίτι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με όλη τη δράση και τη συγκίνηση να συμπυκνώνεται στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 39΄ οι Βοιωτοί προηγήθηκαν, όταν από λάθος του Μπαράλες σε προσπάθεια για διώξιμο η μπάλα στρώθηκε στον Αντιλέχου, που με πλασέ νίκησε τον Σαράνοφ κάνοντας το 1-0. Οι «πράσινοι» δεν πρόλαβαν να χαρούν για πολύ, πάντως, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, από εκτέλεση φάουλ του Πίτι η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο κινήθηκε το δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο αντίπαλοι δεν ρίσκαραν να επιτεθούν, κάτι που είχε ορατό αντίκτυπο στο θέαμα, καθώς κυριαρχούσαν τα πολλά λάθη και οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες. Ως εκ τούτου το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε να επιδείξει την παραμικρή συγκίνηση και θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Λεβαδειακός – Λαμία 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 38' Αντιλέχου (Λεβαδειακός), 43' Πίτι (Λαμία)

Κίτρινες κάρτες: Καραχάλιος, Παντελιάδης, Ιωαννίδης - Πλιάτσικας, Μπαράλες, Σαράνοφ, Μπεχαράνο

Κόκκινες κάρτες: -

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Νανγκίς, Μαρκόβσκι.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (81' Τόμας), Πίτι (89' Καρυπίδης), Μπαράλες (64' Επστάιν), Καραμάνος.