Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Ασημένια» η Παπαχρήστου

03/03/2019 | 14:28

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψει από τη Γλασκώβη η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν ήρθε δεύτερη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Σκωτία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν ο πρώτος αγώνας της Ελληνίδας για τη χειμερινή σεζόν διότι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Η «όμορφη μαμά» του ελληνικού στίβου ξεκίνησε με ένα άλμα που… έκοψε τα πόδια στις αντιπάλους της. Έφτασε τα 14,50, πέτυχε προσωπική επίδοση και μπήκε από νωρίς επικεφαλής των αθλητριών. Η Άνα Πελετέιρο (Ισπανία), όμως, «απάντησε» με 14,73, σημείωσε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη και εθνικό ρεκόρ, και πέρασε πρώτη, με την πρωταθλήτριά μας να μη μπορεί να βρει τα… πατήματά της και να έχει άκυρα άλματα. Στις δύο τελευταίες προσπάθειες η Παπαχρήστου έφτασε τα 14,07 και τα 14,33, κάτι που στέλνει θετικά μηνύματα εν όψει της σεζόν του ανοικτού στίβου.

Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε η Ρωσίδα Όλγα Σαλαντούχα, η οποία με πέτυχε και αυτή προσωπική επίδοση (14,47). Η Ρωσίδα αγωνίζεται με ουδέτερη σημαία εξαιτίας του γνωστού θέματος ντόπινγκ.

Πηγή: kathimerini.gr

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ