Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας στο Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας η Αστυνομία

Στην αρχή της εξιχνίασης της ληστείας που έγινε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, εκτιμά ότι βρίσκεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, μετά τις καταθέσεις μαρτύρων και την εξέταση του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του οργανισμού και της γύρω περιοχής.

Η ένοπλη ληστεία που είχε λεία 6000 ευρώ, έγινε από δύο δράστες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου. Πηγές της αστυνομίας, επιβεβαιώνουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που μπήκαν στα γραφεία του ΚΤΕΛ στην Πάτρα, φορούσε μπουφάν με διακριτικά της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, στοιχείο που αξιολογείται και εξετάζεται προς πάσα κατεύθυνση.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πυροβόλων όπλων, ζήτησαν από τον κόσμο που βρισκόταν μέσα, να ξαπλώσει στο πάτωμα και από τους υπαλλήλους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Για κακή τους τύχη, τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, δεν βρίσκονταν στον χώρο εκείνη τη στιγμή και γι΄αυτό οι δράστες αρκέστηκαν στα 6.000 ευρώ που πήραν από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, εκτιμά ότι οι δράστες γνώριζαν το ωράριο λειτουργίας του γραφείου, το οποίο μένει μόνο δύο φορές το μήνα ανοικτό μέχρι αργά το απόγευμα, με σκοπό την πώληση καρτών στο κοινό και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που αξιολογείται.