Πάτρα: Συνεχείς διακοπές νερού καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο Ρωμανό

τί έχει συμβεί;

"Σχεδόν κάθε εβδομάδα παρατηρούνται συνεχείς διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής στην περιοχή του Ρωμανού Πατρών και ως αποτέλεσμα μεγάλη ποσότητα πολύτιμου νερού  διαχέεται στον δημόσιο δρόμο", έφτασε καταγγελία στο tempo24.news.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικιστική γειτονιά Ζωοδόχου Πηγής, στη βορειοδυτική πλευρά του Ρωμανού, έρχεται να προστεθεί αυτό της έλλειψης επαρκούς υδροδότησης των νοικοκυριών τις πρωϊνές ώρες σχεδόν κάθε εβδομάδα τον τελευταίο καιρό και οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για  οριστική επίλυση του προβλήματος. Συνεργείο επισκευής της αρμόδιας υπηρεσίας καταφθάνει στην περιοχή για να φτιάξει τις επαναλαμβανόμενες διαρροές, που μοιάζουν να μην τελειώνουν ποτέ.

"Επισκευάζονται οι σωλήνες και μετά ξανά παρουσιάζουν νέες διαρροές". συμπληρώνουν οι κάτοικοι.

Και συνεχίζουν: "Μάλιστα, επειδή το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε σήριαλ, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα, κρίθηκε αναγκαίο να ληφθούν φωτογραφίες από την νέα επισκευή που πραγματοποίησε σήμερα το συνεργείο επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής προκειμένου να δημοσιοποιηθούν προς ενημέρωση του κόσμου. Ενώ η επισκευή ήταν σε εξέλιξη επιχειρήθηκε να φωτογραφηθεί το σημείο διαρροής που επισκευαζόταν πάνω στο δημόσιο δρόμο με προηγούμενη ενημέρωση του συνεργείου ώστε να μην εκτίθενται στις φωτογραφίες οι εργάτες και αφότου είχε απομακρυνθεί ο εκσκαφέας".

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένα εκ των εργατών του συνεργείου επιχείρησε να εμποδίσει τη φωτογράφηση της διαρροής, ενώ απευθύνθηκε τηλεφωνικές στους προϊσταμένους της υπηρεσίας λαμβάνοντας περαιτέρω εντολές για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

 

Διαβάστε επίσης