Στην Ασφάλεια Ρόδου οι 3 άνδρες που φέρεται να βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη

Εξελίξεις αναμένονται από την Τετάρτη 27/2 στην υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδηέναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της καθώς οι φερόμενοι ως δράστες θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος, την εποχή του βιασμού, φέρεται να τραβούσαν βίντεο από τη συνεύρεσή τους και να τι ανέβασαν στο διαδίκτυο. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους την τρίτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση σοκ. Πιθανότατα θα ζητήσουν και θα πάρουν προθεσμία για να καταθέσουν ενώ αν προκύψουν εις βάρος τους στοιχεία ενοχής τότε πιθανότατα η ανακρίτρια να τους καλέσει να απολογηθούν στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την ίδια στιγμή οι γονείς της Ελένης ζητούν από τος Αρχές επίμονα να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, καθώς εικάζουν ότι εκεί υπάρχει το βίντεο όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των ττριών νεαρών προς την κόρη τους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ