Ομιλία του Θεόδωρου Δούρου για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο 1ο Olympia Forum- Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Εκπροσωπώντας τη DUR και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Δούρος, πραγματοποίησε ομιλία στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στην Αρχαία Ολυμπία. Στη διοργάνωση έδωσαν το “παρών” σημαντικοί εκπρόσωποι τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και της Πολιτείας, καθώς και παράγοντες της Οικονομίας, του ελληνικού επιχειρείν, αλλά και Ακαδημαϊκοί.


Ο Θεόδωρος Δούρος, συμμετέχοντας στη 2η Συνεδρία του προγράμματος με θέμα “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα” και με την παράλληλη ιδιότητά του ως Μέλος του ΔΣ ΣΕΒΠΕ&ΔΕ, εστίασε κατά την ομιλία του στην ανάγκη των ελληνικών επιχειρήσεων για συνεχή εξέλιξη, πρωτότυπες ιδέες και πάθος για τον χώρο δραστηριοποίησής τους με στόχο την εξασφάλιση της βιωσιμότητάς τους. Παράλληλα, υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή του γυναικείου παράγοντα στην αποτελεσματική διοίκηση των επιχειρήσεων, παροτρύνοντας την ανατροπή των χαμηλών ποσοστών ανέλιξης των γυναικών σε ανώτερες βαθμίδες.
 

Ακόμη, αναφερόμενος στη DUR και στην πρακτική της σήμερα, ο Θεόδωρος Δούρος επεσήμανε ότι η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει τόσο στην ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, όσο και στην αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τους, αλλά και τις αλλαγές της αγοράς, Τέλος, κάνοντας λόγο για τη συνολική ανοδική πορεία της εταιρείας, ανέδειξε τη διατήρηση της εξωστρέφειας, καθώς και την προσαρμοστικότητα στο ρευστό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, σε στοιχεία ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και την υγιή ανάπτυξή της.

 

Λίγα λόγια για τη DUR

 

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα..H DUR αριθμεί πλέον στο σύνολο 30 σημεία πώλησης επεκτείνοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Άννη Καραγκιουλέ Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ: 6944562025, Email [email protected]