Κοινο_Τοπία: Τσίκνισμα μετά μουσικής και χορού σήμερα

στο Γιαλό γιαλό

Μια ξεχωριστή μεσημεριανή σύναξη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr που θα συμμετάσχουν στο ‘‘τσίκνισμα’’ της οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κατάστημα εστίασης ‘‘Γιαλό γιαλό’’ Αλ. Δεσποτοπούλου προς το τέρμα Βραχναιΐκων.

 Όπως συνηθίζεται στις εκδηλώσεις της Κοινο_Τοπίας ο χώρος θα είναι απαλλαγμένος από παράγωγα καπνίσματος, οι φίλοι καπνιστές θα μπορούν να χαρούν τη συνήθειά τους στο αίθριο του καταστήματος.

 Λόγο της ημέρας και του καρναβαλικού στίγματος της πόλης θα ήταν ευνόητα επιθυμητή κάθε ενδυματολογική προσομοίωση στο έθιμο και στη συνακόλουθη διάθεση. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και ‘‘τα σόγια’’τα οποία θα δώσουν και το στίγμα της συνάθροισης.

 Παράλληλα στη μάχη της διασκέδασης και της ανεπανάληπτης Πατρινής Καρναβαλοτρέλας οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σερπαντίνες, καραμούζες, σφυρίχτρες, φρου φρου κ.α.

   Η μουσική με την επιμέλεια του dj υποστηρικτή του συλλόγου Χρήστου Γεωργακόπουλου θα δώσει το έναυσμα για χορό με διαχρονικά Ελληνικά ακούσματα πολλών ρυθμών και ειδών αλλά και latin και disco του ’90.

Διαβάστε επίσης