Πάτρα: "Ράγισαν" καρδιές στην κηδεία του εύζωνα Σπύρου Θωμά-Βουβό μοιρολόι στο τελευταίο αντίο-Το τηλεφώνημα του Προκόπη Παυλόπουλου στην οικογένειά του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

στον ιερο ναο αγιου ελευθεριου

"Ράγισαν" καρδιές σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία του 24χρονου Σπύρου Θωμά στην Πάτρα. Η νεκρώσιμος Ακολουθία εψάλλει στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα, στις 3 μετά το μεσημέρι.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι ο Σπύρος δεν ήταν πια μαζί τους. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του προκάλεσε σοκ και απέραντη θλίψη. 

Η πιο δύσκολη ώρα για τους γονείς, τους φίλους και τους στενούς συγγενείς του Σπύρου Θωμά. Του Εύζωνα που άφησε αναπάντεχα την τελευταία του πνοή, στα 24 χρόνια της ζωής του. Η κηδεια του γίνεται στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου με όλες τις τιμές ενός στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά. Με την οικογένεια του εκλιπόντος επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του

Η εξόδιος ακολουθία τελείται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου. Ο ναός είναι ασφυκτικά γεμάτος, ενώ κόσμος είναι και έξω από την εκκλησία. Φίλοι, συμπαίκτες από το μπάσκετ, γνωστοί και συγγενείς, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, έχουν έρθει να αποχαιρετήσουν τον Σπύρο Θωμά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που η Μοίρα στάθηκε τόσο σκληρή.

Έξω από το ναό έχει παραταχθεί στρατιωτικό άγημα που θα συνοδεύσει τον 24χρονο Εύζωνα στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, και θα του αποδώσει τις προβλεπόμενες τιμές.

 

 

 

 

Ήταν αθλητής μπάσκετ, σπουδαίο ταλέντο από την ακαδημία της Παναχαϊκής και ακολούθως στον Προμηθέα και σε άλλες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η.

Αισθάνθηκε αδιαθεσία ευρισκόμενος στη Μονάδα του, στην Προεδρική Φρουρά, κλήθηκε ο γιατρός, του έκανε μαλάξεις και άμεσα διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνων χθες το βράδυ όπου δυστυχώς κατέληξε.

O άτυχος 24χρονος ήταν γιός του Διευθυντή της Εθνικής Ασφαλιστικής Χρήστου Θωμά.

Αυτός είναι ο Πατρινός εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που πέθανε ξαφνικά - Το χρονικό του θανάτου του 24χρονου - ΦΩΤΟ


Ραγίζει καρδιές ο προπονητής του Εύζωνα: «Καλό Παράδεισο τσολιά μου!»