Πάτρα: Η ΟΝΝΕΔ έκοψε την πίτα της παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που προέβλεψε νίκη της Ν.Δ. σε όλες τις κάλπες- ΦΩΤΟ

Νεότερο: Ο κύριος Μειμαράκης, εξέφρασε την πεποίθηση για νίκη της Ν.Δ σε όλες τις κάλπες, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως σημασία έχει το κόμμα και όχι το «περιβραχιόνιο», αναφέροντας παράλληλά πως ο ίδιος δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Ν.Δ.

 

Παρουσία του πρώην Προέδρου της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτιου της Ν.Δ.  Βαγγέλη Μεϊμαράκη κόβει την πίτα της  η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Astir, παρουσία βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Στην ίδια εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Χρήστος Πανίτσας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Χρονιά μίας καινούργιας σελίδας»

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Χ. Πανίτσας ανέφερε τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά.

Μας τιμά απόψε με την παρουσία του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ που έχει τιμήσει με τους αγώνες και τη διαδρομή του τη φιλελεύθερη παράταξη.

Είναι επίσης μαζί μας όλα τα στελέχη της περιοχής μας που μάχονται για να μεταφέρουν τις ιδέες και τις προτάσεις της ΝΔ στην κοινωνία, όπως επίσης, η νεολαία μας που με τον παλμό της δίνει ζωντάνια, ελπίδα, μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης…

Το 2019 να είναι η χρονιά που θα ανοίξει μια καινούργια σελίδα για τους νέους αυτής της χώρας.

Μια νέα γενιά που σηκώνει το μεγαλύτερο φορτίο των συνεπειών της πολυετούς οικονομικής κρίσης και των επιλογών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που στέρησε τα όνειρά μας…

Το Brain drain, το μεγάλο κύμα φυγής των νέων επιστημόνων, των «μυαλών» της χώρας μας, που σημειώθηκε στα χρόνια του μνημονίου, δεν είχε προηγούμενο.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιδείνωσε σε μεγάλο βαθμό τους δείκτες ανεργίας της χώρας. Δυστυχώς έχει επηρεάσει περισσότερο τις νεότερες ηλικίες.

Η αναξιοκρατία, το κράτος- διαφθοράς οι χαμηλές αποδοχές και το γεγονός ότι δεν διαφαίνονται προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον ωθούν τους νέους στην απελπισία και στη μετανάστευση, γυρίζοντας την πλάτη στην πατρίδα τους.

Πλέον, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Να επιστρέψουν οι νέοι στην χώρα μας και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Αυτό, όμως, προϋποθέτει μια άλλη κυβέρνηση που θα πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, που θα έχει πρόγραμμα, θέσεις και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

ΜΙα πολιτική αλλαγή που θα εκφράσει τους νέους που ονειρεύονται να μείνουν στον τόπο τους αλλά και αυτούς που έφυγαν και θέλουν να γυρίσουν πίσω έτσι ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους όπως τη θέλουν.

 Μια κυβέρνηση που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τις ανησυχίες των νέων, θα τους δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες, για να διακριθούν σε όλους τους τομείς, που θα είναι κοντά στον νέο επιχειρηματία αλλά και για έναν νέο αγρότη, στον νέο start upper κλπ.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα μας και όσο και να προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση να κρατηθεί στην εξουσία με «νύχια και με δόντια», η επόμενη μέρα έρχεται.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ, αλλά και οι νέοι μας μπορούν να δείξουν αποφασιστικότητα, να δώσουν ένα συνεπή αγώνα για να δικαιωθεί η νέα γενιά και να αγκαλιάσουν τον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές.

Στόχος μας είναι η αυτοδυναμία στις επόμενες εθνικές εκλογές όπως και η νίκη μας στις ευρωεκλογές και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Επιδιώκουμε όμως αυτή η ψήφος να μην είναι παροδική και πρωτίστως να μην έχει χαρακτήρα ψήφου διαμαρτυρίας. Αντίθετα θέλουμε την θετική ψήφο των πολιτών ούτως ώστε να προχωρήσουμε σε όλες αυτές τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Για να πάμε την Ελλάδα μπροστά, για να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο».