Λέμε και καμιά μαλ…ία να περνά η ώρα

20/02/2019 | 17:40

«Έκανα μαλακία που τον είπα Πινοσέτ!» σχολίασε  ο  Βασίλης Κεγκέρογλου σε έντονο ύφος στον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρζτη, ζητώντας  από τον τελευταίο να  πει στον αρχηγό του να κάνει δήλωση «μετανοίας» γιατί  είχε αποκαλέσει «Πινοσέτ» το Γιώργο Παπανδρέου.

«Και αυτό το βραβείο που πήρε, φαντάζεστε να το είχε πάρει ο Σαμαράς ή ο Παπανδρέου; Τι θα έλεγε σήμερα ο Τσίπρας για Παπανδρέου; Βρε, τι Πινοσέτ που τον έλεγε… Και δεν του είπες, ρε Χρήστο, (σ.σ απευθυνόμενος στο Χρήστο Σπίρτζη) να ανακαλέσει και να πει “έκανα μαλακία που τον αποκάλεσα  Πινοσέτ” ; Ή το πιστεύετε ; Κι αν το πιστεύετε ακόμα, τότε πως έχεις Υφυπουργό του Πινοσέτ; Όπως είχε πει Υφυπουργό του Παπαδήμου κουρέλι από την κουρελού, δηλαδή; Σπίρτζη έχεις ευθύνη γιατί δίνεις άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε αυτή την αναδρομική του αφήγηση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της