ΦΡΙΚΗ: Άγνωστος πέταξε σε γκρεμό 60 μέτρων τσουβάλια με 18 κουτάβια

Μια συγκλονιστική και αποτρόπαιη ενέργεια σε βάρος κουταβιών αποκαλύφθηκε προχθές στην Ανδρίτσαινα. Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η Βασιλική, κάτοικος της Ανδρίτσαινας, αρχικά με ανάρτησή της στο Facebook και ακολούθως στις αστυνομικές αρχές και στον φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής, κάποιος πέταξε σε ρέμα της περιοχής, βάθους 60 μέτρων, τρία τσουβάλια με συνολικά 18 ζωντανά κουτάβια μέσα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε η Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι», κάτοικος του χωριού είδε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο να πετά τρία τσουβάλια σε ρέμα στην Ανδρίτσαινα και πλησιάζοντας άκουσε κλάμα κουταβιών. Τελικά, χάρη στην αυτοθυσία του αντιπροέδρου του συλλόγου, Δ. Λιαρομάτη και του κατοίκου της Ανδρίτσαινας, Δ.Γ., και τη βοήθεια της αστυνομίας, τα μικρά σκυλιά διασώθηκαν!

«(…)Μετά από συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας φτάσαμε με συνοδεία δική τους στο σημείο που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι εκεί. Με κίνδυνο μεγάλο, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας με τον κ.Διονύση κατέβηκαν στο ρέμα. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου και η υπόθεση δεν μένει εδώ. Είναι 18 κουτάβια λίγων ημερών, που δεν μπορούν να φάνε μόνα τους και το ένα είναι χτυπημένο και δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει .Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μεταφερθούν στον κτηνίατρο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φιλοζωικής.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ