Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Λάγκερφελντ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ, αποχαιρέτισε τον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας λόγο για μια "δημιουργική ιδιοφυΐα" που την είχε ντύσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

"Σήμερα ο κόσμος έχασε μια δημιουργική ιδιοφυΐα", έγραψε στο Twitter η πρώτη κυρία, που υπήρξε μοντέλο πριν από τον γάμο της. Ανήρτησε επίσης το σκίτσο ενός ταγιέρ που είχε σχεδιάσει για εκείνην ο Λάγκερφελντ και μια φωτογραφία της στην οποία φορά τη δημιουργία του κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, τον Φεβρουάριο του 2017.

"Θα μας λείψετε, Καρλ", πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με άλλη μια φωτογραφία της μαζί με τον διάσημο σχεδιαστή που μεταμόρφωσε τον οίκο Chanel και τον κόσμο της μόδας γενικότερα.

Αφότου ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του έχει εμφανιστεί πολλές φορές με δημιουργίες του οίκου Chanel, όπως για παράδειγμα στο πρώτο επίσημο δείπνο που παρέθεσε, τον Απρίλιο του 2018, για τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μελάνια Τραμπ δείχνει σαφή προτίμηση στους ευρωπαϊκούς οίκους μόδας, κυρίως στον Dolce & Gabbana, σπάζοντας τη μακρά παράδοση που θέλει τις πρώτες κυρίες να επιλέγουν Αμερικανούς σχεδιαστές.

Πηγή: ΑΜΠΕ