Απίστευτες εικόνες στο λιμάνι της Πάτρας - Απέλυσαν σεκιούριτι και ταλαιπωρούνται οι οδηγοί - Χάνουν πλοία λόγω των ουρών - Καθυστερούν δρομολόγια

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει στο λιμάνι της Πάτρας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω περικοπών απολύθηκαν κάποιοι σεκιούριτι. Μία από τις δουλειές τους ήταν να ελέγχουν όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά πρωτού μπουν στα πλοία της γραμμής Πάτρα Ιταλία.

Η υποχρέωση αυτή δεν σταμάτησε ωστόσο τώρα γίνεται από λιγότερους υπαλλήλους και όπως είναι λογικό τους παίρνει περισσότερο χρόνο. Πρίν γίνουν οι απολύσεις όταν υπήρχαν προγραμματισμένα δρομολόγια λειτουργούσαν 8 πύλες με δυο υπαλλήλους στην κάθε μία ενώ τώρα λειτουργούν 5 πύλες με εναν σεκιούριτι. 

Αυτό σημαίνει οτι κάποια φορτηγά δεν προλαβαίνουν να μπουν στα πλοία της γραμμής και χάνουν το δρομολόγιο. Τα πλοία καθυστερούν προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό ωστόσο δεν μπορούν να ξεκινούν πολλές ώρες αργότερα απο το προκαθορισμένο. 

Την Κυριακή λοιπόν τα πλοία καθυστέρησαν όλα να φύγουν. 

Superfast 1 αντί για 18:00 έφυγε  18:20

Cruise Europa αντί για 18:00 έφυγε 18:25

Florencia αντί για 17:00 έφυγε 17:55

Hellenic Spirit αντί για 17:30  έφυγε 18:00

Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πρόλαβαν να μπουν στα καράβια και μάλιστα όπως πληροφορούμαστε μετέφεραν ψάρια. Αυτό σημαίνει οτι δημιουργήθηκε πρόβλημα με το φορτίο τους. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προειδοποίησαν οτι την επόμενη φορά θα προτιμήσουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τις ουρές που σχηματίστηκαν μέσα στο λιμάνι: 

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΡΑΤΟΥ

Διαβάστε επίσης