Σήμερα η κηδεία των μελών της οικογένειας που παρασύρθηκε στην Κρήτη

του Γεροποτάμου

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στα τέσσερα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου, στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Ο 28χρονος Κώστας Γιαννακάκης και η 29χρονη σύζυγός του Ροδούλα Τσαγκαράκη οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία στις 4 το απόγευμα, στον Κρούστα του Δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ η μητέρα της κοπέλας η 57χρονη Μαρία Χατζηπάνου και η μικρότερη κόρη της, η 20χρονη Μαριλένα Τσαγκαράκη, κηδεύονται στις 10 το πρωί, στις Άνω Αρχάνες.

Η τετραμελής οικογένεια "έσβησε" μέσα στο αυτοκίνητο, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα νερά αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φεύγοντας από γαμήλιο γλέντι στην Πόμπια.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες το μεσημέρι, σε βάθος 3 μέτρων στο ποτάμι, καλυμένο από λάσπες, μετά από μία τεράστια επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού.

Την ίδια ώρα, οι ευθύνες για το ότι ο επίμαχος δρόμος στις Μοίρες, που έγινε ποτάμι, δεν είχε κλείσει για την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών, γίνονται μπαλάκι μεταξύ των υπηρεσιών, όπως συμβαίνει κάθε φορά μετά από μία τραγωδία...

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης