Συγκλονίζουν όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης της Λίνας Κοεμτζή στο κενό

Τα τελευταία λεπτά της Λίνας Κοεμτζή περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας που είδε την άτυχη φοιτήτρια να πέφτει στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας που έμενε. Η οικογένεια μιλά από την αρχή για εγκληματική ενέργεια καθώς, όπως υποστηρίζουν, κάποιοι εκβίαζαν την κοπέλα με άσεμνες φωτογραφίες στα social media.

"Σταματάνε οι φασαρίες και ακούγεται ένας δυνατός γδούπος. Ακούγοντας τον γδούπο κάνω πίσω να δω και βλέπω ένα ανθρώπινο σώμα, τα πόδια, ήταν μιας νεαρής κοπέλας. Παίρνω το ΕΚΑΒ, με ρώτησαν αν έπεσε, αν λιποθύμησε, είπα ότι άκουσα από πάνω τον δυνατό θόρυβο και μου είπαν να την κρατήσω ζεστή. Έβγαλα το μπουφάν μου το έριξα από πάνω όσο μπορούσα να την καλύψω... Κατέβαιναν δύο άνδρες προφανώς από την εστία, ο ένας ήρθε σε στάση επίκυψης, έψαχνε γύρω από την κοπέλα, κοιτούσε τα χέρια μου, κοιτούσε από κάτω μου γιατί ήμουν στα γόνατα και άκουσα κι άλλη μια φωνή από αριστερά μου που φώναζε "τι στικάκι, το βρήκες το στικάκι;" είδα άλλο ένα παλικάρι", είπε ο άνδρας στον ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε: "Το αδιανόητο είναι ότι όχι μόνο ο μάρτυρας δεν κατέθεσε αλλά ότι προσπάθησε να διαφωτίσει την έρευνα μόλις λίγα λεπτά μετά το συμβάν καθώς είπε στους πρώτους αστυνομικούς που έφθασαν ότι δύο ύποπτοι κινούνται προς τον επάνω δρόμο, σας παρακαλώ ελέγξτε το.,. Η αστυνομία δεν του έδωσε καμία σημασία, ενώ ερωτήματα δημιουργεί ότι δεν ελέγχθηκαν οι κάμερες των δύο τραπεζών που βρίσκονται κάτω από τη φοιτητική εστία. Υπάρχουν πολλά κενά και πολλές αντιφάσεις. Στον 9ο όροφο όπως προκύπτει από την καθοριστικής σημασίας μαρτυρία δεν βρισκόταν μόνο η Λίνα, ακούγονταν φωνές και καβγάς και αυτά σε ταυτόχρονο χρόνο σταμάτησαν όταν βρέθηκε το σώμα της κάτω".

πηγη ΑΝΤ1