H τάση στο χρώμα των μαλλιών που ξεπήδησε από το σόου της Μαίρης Κατράντζου

Κάθε σεζόν, οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών σαν χείμαρρος ξεχύνονται στον beauty κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τα πάντα: ευφάνταστα χρώματα που μάς προκαλούν για πειραματισμούς και μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των γυναικείων προτιμήσεων.

Ενώ πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, η Μαίρη Κατράντζου στο σόου της για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019, έφερε τα πάνω κάτω -όχι μόνο με τις δημιουργίες της αλλά και με το hairstyle των μοντέλων της.

Η συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Mary Katrantzou ήταν χωρισμένη στα τέσσερα στοιχεία της φύσης-γη, αέρας, φωτιά και νερό. Τα αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποίησε ο Wood για τα χτενίσματα των μοντέλων ήταν όλα ζωγραφισμένα στο χέρι πέντε μέρες πριν από τον ίδιο και την ομάδα του στο Holland Park Atelier.

Τα χρωματιστά extensions ταίριαζαν απόλυτα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών των μοντέλων και καθώς έπεφταν, μπλέκονταν με τα φυσικά μαλλιά και δημιουργούσαν μία μοναδική αισθητική.

Φωτογραφία από το official account της Mary Katrantzou στο Ιnstagram.

Το styling των μαλλιών επιμελήθηκε ο Anthony Turner, ο οποίος επέλεξε ανέμελα, κυματιστά μαλλιά που έδιναν την ευκαιρία στις μοναδικές αποχρώσεις των extensions, να ξεπροβάλλουν και να αλλάζουν τη συνολική εικόνα του hairstyle.

Όσο ονειρεμένες και ιδιαίτερες ήταν οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, σε αντίστοιχο υψηλό επίπεδο κινήθηκε και το hairstyle των μοντέλων.


 

Διαβάστε επίσης