Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 91χρονου στον Πειραιά- Δράστης ο υποψήφιος ενοικιαστής

Μετά από 6 χρόνια, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε την υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενός 91χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013, μέσα στο διαμέρισμα το οποίο διέθετε προς ενοικίαση, στην περιοχή του Πειραιά.

Δράστης της δολοφονίας είναι ένας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του κ.ο.κ.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο δράστης προφασιζόμενος τη μίσθωση διαμερίσματος 1ου ορόφου διώροφης οικίας το οποίο διέθετεο άτυχος 91χρονος προς ενοικίαση, εισήλθε με σκοπό τη ληστεία. Εκεί, δέσμευσε το θύμα το χτύπησε στο πρόσωπο και αφού διαπίστωσε ότι το διαμέρισμα ήταν κενό, συνέχισε την έρευνα σε ισόγειο διαμέρισμα της οικίας, όπου διέμενε το θύμα.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του επήλθε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.

Μετά από αναζητήσεις ο δράστης εντοπίσθηκε πρωινές ώρες της 15ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Πειραιά και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: astynomia.gr

Διαβάστε επίσης