Κρήτη: Τραγικό τέλος! Μέσα στο αυτοκίνητο και τα 4 μέλη της οικογένειας - Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των σορών - ΦΩΤΟ

Aυτό που όλοι φοβόνταν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα στη Μεσσαρά της Κρήτης. Το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε νωρίτερα έγινε υγρός τάφος για την τετραμελή οικογένεια που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι και δυστυχώς βρέθηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, #εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο τους και γίνονται ενέργειες ανάσυρσης τους.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, βρέθηκε στο ποτάμι, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έσκαβαν οι Αρχές, και ήταν καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

Διαβάστε επίσης