Το Rotary e-Club δημιουργεί παιδική βιβλιοθήκη στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Καραμανδανείου

Ο Ηλεκτρονικός Ροταριανός Όμιλος Νοτίου Ελλάδας (Rotary eClub South Greece) στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του που υπάγονται στις λεωφόρους Κοινοτικής Δράσης και Νεότητας, προχώρησε πριν από λίγες ημέρες στη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών "Καραμανδάνειο".

Κατά την επίσκεψη έγινε ξενάγηση των μελών του Ομίλου από την Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Νόμου Αχαιας Dr. Βασιλική Γεωργιοπούλου. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων στεγάζεται στο πλήρως ανακαινισμένο και άρτια εξοπλισμένο κτίριο του παλαιού Βρεφοκομείου στην περιοχή του Δασυλλίου Πατρών. Προς το παρόν λειτουργούν μόνο εξωτερικά ιατρεία και συμβουλευτικά τμήματα αλλά, σύμφωνα με την κ. Γεωργακοπούλου, σύντομα θα λειτουργήσουν και οι κλινικές.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Ομίλου παρέδωσαν στη Διοικήτρια και στους αρμόδιους εργαζόμενους περίπου 150 παιδικά βιβλία και δύο παιδικές εγκυκλοπαίδειες που ευγενικά παρείχαν στον Όμιλο η ομάδα "In libro Vita, δώστε στο βιβλίο ζωή" και τα μέλη του Ομίλου. Κατά την τελετή παράδοσης ο πρόεδρος και τα μέλη του Ομίλου διαβεβαίωσαν την κα. Γεωργακοπουλου πως ο Ηλεκτρονικός Ροταριανός Όμιλος Νοτίου Ελλάδας (Rotary eClub South Greece) θα είναι πάντα στο πλευρό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους μικρούς νοσηλευόμενους.

Η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Ν. Αχαΐας Dr. Βασιλική Γεωργακοπούλου αφού ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Ηλεκτρονικού Ροταριανού Ομίλου Νοτίου Ελλάδας (Rotary eClub South Greece) διαβεβαίωσε πως τα βιβλία θα αξιοποιηθούν στο έπακρο από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο πλαίσιο των ειδικών προγραμμάτων που εφαρμόζονται στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου αλλά και θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς νοσηλευόμενους όταν γίνουν οι κλινικές.

Ο Ηλεκτρονικός Ροταριανός Όμιλος Νοτίου Ελλάδας (Rotary eClub South Greece) θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στον Ροταριανό Δημοσθένη Μαράκη και την ομάδα "In libro Vita, δώστε στο βιβλίο ζωή" για την ευγενική τους προσφορά σε βιβλία που μεγάλωσαν τη συνολική προσφορά του Ομίλου μας προς το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.