Εύβοια: Αυτοκίνητο της ασφάλειας… «στούκαρε» σε μαντρότοιχο ενώ καταδίωκε όχημα!

Ένα… ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στην Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλαιάς Γέφυρας.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (13.02.2019) όταν ένας 22χρονος Χαλκιδέος μαζί με έναν επίσης 37χρονο Χαλκιδέο κατάφεραν και έκλεψαν περίπου στις 20:00 το βράδυ ένα κίτρινο αυτοκίνητο μάρκας «Fiat Punto» το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Η συνέχεια μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας που όμως είναι πραγματικότητα. Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (15-02-2019) δύο αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Χαλκίδας εντόπισαν τυχαία στη Παλαιά Γέφυρα να κινείται το συγκεκριμένο κλεμμένο αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κάνηθο.

Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, ωστόσο ο οδηγός του ΙΧ τους αντιλήφθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία καταδίωξη, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης, που ολοκληρώθηκε με τροχαίο. Συγκεκριμένα το όχημα της Ασφάλειας, την ώρα που μπήκε σε στροφή στην οδό Κορυτσάς, «στούκαρε» σε μαντρότοιχο με αποτέλεσμα το ΙΧ να ακινητοποιηθεί και το κλεμμένο όχημα να ξεφύγει.

Το αυτοκίνητο της Ασφάλειας υπέστη υλικές ζημιές και στο σημείο έσπευσε γερανός για να το πάρει και να το μεταφέρει έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

 

 

eviazoom