Αχαϊα: Ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Διαμαντής Κανελλόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου

Σε ανακοίνωσή του ο Διαμαντής Κανελλόπουλος , ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος,γνωστοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ερυμάνθου. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί μου Συνδημότες και Συνδημότισσες

Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνδημοτών, ως ενεργός πολίτης, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ερυμάνθου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών του Δήμου μας.
Είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν εγκλωβίζεται και δε χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες. Στόχος μου είναι η δημιουργία ομάδας μάχιμης, ικανής και ανοιχτής στα μηνύματα των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς πρακτικές εσωστρέφειας, διαχωρισμούς,με αρχές, αξίες, γνώσεις και δεξιότητες, με κοινωνική παρουσία, αλλά κυρίως άνθρωποι έμπειροι και νέοι, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους χωρίς να προσβλέπουν σε προσωπικά οφέλη.
Μιας κίνησης, που μέσα από τον απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε χωριού μας ξεχωριστά, θα κρατήσει αναλλοίωτα τα ιδιοχακτηριστικά τους και θα τα αναπτύξει περαιτέρω, μέσα όμως από ένα πρόγραμμα και ένα γενικότερο σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής.
Ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών.

Να σημειωθεί ότι η δημοτική ομάδα του αποχωρούντος από τα αυτοδιοικτικά Δημάρχου Θάνου Καρπή τον ανάδειξε ως νέο επικεφαλής του συνδυασμού, μετά από συνεδρίαση.

Διαβάστε επίσης