Η ΕΑΠ τιμά σήμερα τον Γιάννη Ιωαννίδη, γιορτάζοντας τα 90 χρόνια της

Με την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Διονυσίου κορυφώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ε.Α.Π. γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή της με σύνθημα «Με την ιστορία μας οδηγό στη νέα εποχή!».

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση της Κυριακής είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ παράλληλα θα γίνει η βράβευση αθλητών, αλλά κι άλλων ανθρώπων που στη διαδρομή του ιστορικού σωματείου άφησαν το δικό τους αποτύπωμα.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στην εκδήλωση της Κυριακής, εκτός από τον κ. Ιωαννίδη, θα βραβευτούν οι αθλητές του τμήματος Σκάκι (προπονητής Κώστας Σιέμπος): Γεωργία και  Πανορμίτης Χριστοδούλου που εκπροσώπησαν το σωματείο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και οι: Νάσος Τρίγκας, Νικόλαος Σκανδάμης, Κωνσταντίνος Κούτρας, Μάριο Τσέμερι, Χρήστος Μαστρογιαννόπουλος, Γιώργος- Φίλιππος Παπαδόπουλος, Μαρίνα Γκολφινοπούλου, Άννα Μαρία Τζωρτζίδη που στα ομαδικά πρωταθλήματα πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Ακόμη οι αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας (προπονητής Γιάννης Χαζάπης): Χριστόδουλος Λουκαΐδης, Βασίλης Παπαδόπουλος και Μάριος Παπαδόπουλος που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε πρωταθλήματα και τουρνουά.

Επίσης, θα τιμηθεί ο παλαιός αθλητής της Ε.Α.Π. και νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κώστας Καρπέτας, καθώς και ο Ε.Ε.Σ. Πάτρας για τη συνεργασία του με το ιστορικό σωματείο.

sportin.gr

Διαβάστε επίσης