Tα ζώδια σήμερα 16 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλό και γλυκό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στην ιδανική για εκείνη θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου! Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, αναμνήσεων, συναισθημάτων, αλλά και σε σκέψεις ή επικοινωνίες που αφορούν κάποιες παλιές μας αγάπες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι άνθρωποι που αγαπάς είναι αυτό το Σάββατο στο πλευρό σου αγαπημένε μου Κριέ για να σου δείχνουν το μεγαλείο των συναισθημάτων τους και να σου αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους! Η μέρα είναι ιδανική για να αφοσιωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την γκρίνια που μπορεί να είναι στοιχεία που θα εκδηλωθούν αυτή την ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ωριμάζουν τα συναισθήματά σου ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι ζητάς και τι αξίζεις πραγματικά και βάζεις νερό στο κρασί σου κάνοντας τις απαραίτητες υποχωρήσεις εκεί που είναι απαραίτητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι σε σκέψεις και σε διλήμματα αυτή την ημέρα σχετικά με τα επαγγελματικά σου! Βάλε σε μία σειρά όλα όσα έχεις να κάνεις και μην μπερδεύεσαι με πολλά. Στα οικονομικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο είσαι μέσα στην επικοινωνία και στην μετακίνηση αγαπημένε μου Ταύρε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μείνεις μέσα, αλλά το ζητούμενό σου είναι η δικτύωση, η επαφή και η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακίνηση ή μπορεί να δεχθείς κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα αλλά και μία συνάντηση θα σου δώσουν μία μεγάλη χαρά στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα. Θα συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα πραγματικά αισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε ηρεμήσει πολύ ψυχολογικά! Η μέρα είναι κατάλληλη για επικοινωνία και διασκέδαση με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις το τσαγανό να βάλεις μπροστά τους μεγαλόπνοους στόχους σου και να τους πετύχεις, σήμερα όμως η μέρα είναι κατάλληλα για σχεδιασμό και προγραμματισμό των αμέσως επόμενων κινήσεών σου! Στα οικονομικά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα το ρίχνεις στις αγορές αγαπητέ μου Δίδυμε και ξεχύνεσαι στα μαγαζιά για να επωφεληθείς των εκπτώσεων… Με την Αφροδίτη να πορεύεται στον Αιγόκερω έχεις πάρει ανάσα στα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να κάνεις κάποιες μικρές σπατάλες για τον εαυτό σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά, θα φανούν καρποφόρες αυτό το Σάββατο, αξιοποίησε τες !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφο σου και να κάνετε σχέδια από κοινού! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα προσφέρεται για να ανασυγκροτήσεις τα «θέλω» σου στον τομέα των σχέσεων. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ένα φλογερό ερωτικό πάθος, αλλά δεν θα μπορεί για την ώρα να σου δώσει εγγυήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επικεντρώσου στα απαραίτητα και μην αναλώνεσαι σε πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες μαζί, για να μην χάσεις τον μπούσουλα. Οικονομικά δέχεσαι την εύνοιά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μέρα ιδανική για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, για να απολαύσεις όλα όσα σου δίνουν δύναμη αλλά και για να νιώσεις την αγάπη των δικών σου ανθρώπων που είναι εκεί για να σου δείξουν με την φροντίδα τους ότι κατέχεις πολύτιμη θέση στην καρδιά τους. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, η αισθηματική σου ζωή δέχεται ελπίδες αναζωογόνησης, ενώ οι προτάσεις που δέχεσαι σου προσφέρουν χαμόγελα, δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για απαισιόδοξες σκέψεις Καρκίνε μου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ζεστασιά της συντροφικότητας κλείνει κάθε παρελθοντική πληγή και σου δίνει το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο! Η σχέση σου βελτιώνεται και φεύγουν τα μαύρα σύννεφα που σκίαζαν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις σχέση είναι καιρός για φλερτ…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άφησε ελεύθερη την δημιουργικότητα σου και θα σου δώσει σήμερα τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πορεία. Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής, όμως έρχονται καλύτερες μέρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις τις κλειστές σου αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Λέοντα και έχεις την ανάγκη να κάνεις τον συναισθηματικό απολογισμό σου, να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου … Το παρελθόν είναι ακόμα εδώ και σου ρίχνει λίγο την διάθεση, είναι όμως ο καιρός να το αφήσεις πίσω σου, μαζί με τους φόβους και τις ανασφάλειες που σου προξένησε και να κάνεις μία νέα αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι θετικές εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών σου συνεχίζονται και αυτό είναι κάτι που σου δίνει ελπίδα, χαρά, όμως για την ώρα δεν μπορείς να πιστέψεις ότι όλα θα οδηγηθούν ομαλά και στο μέλλον . Απόλαυσε τις στιγμές που σου ανοίγονται μπροστά σου και μην ψάχνεις τα γιατί και τα πως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου αυτό το Σάββατο αφού είναι η διέξοδος για να ξεχάσεις κάποιες προσωπικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, επομένως μη μου αγχώνεσαι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέρα κοινωνικότητας και επαφής με φιλικά πρόσωπα είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Δέχεσαι τις προσκλήσεις σου, τις προτάσεις σου, είσαι στα μέσα και στα έξω με το φιλικό σου περιβάλλον και ναι δέχεσαι τις εκπλήξεις σου! Φυσικά, ο έρωτας μπαίνει ενεργά στην καθημερινότητά σου και σου προσφέρει χαμόγελα αλλά και σε κινητοποιεί για δράση. Το πιο σημαντικό όμως; Αντιλαμβάνεσαι ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά …

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για θετικές ερωτικές εξελίξεις, ραντεβουδάκια και φλερτάκια. Το καλό που σου θέλω λοιπόν είναι να μην μείνεις μέσα μπροστά από την TV με τις παντόφλες τρώγοντας πίτσα, κάνε κάτι πιο πρωτότυπο και θα με θυμηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μία παροιμία, την οποία θα φροντίσεις να παραδειγματιστείς από αυτήν σήμερα. Μετά το αλλεπάλληλο τρέξιμο της τελευταίας περιόδου, ρίχνεις λίγο τους ρυθμούς σου και αφήνεις στην άκρη τα επαγγελματικά για σήμερα. Στα οικονομικά έχεις ακόμα αστάθειες, αλλά τα βγάζεις πέρα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο θέτεις στόχους, είσαι σε μία ανησυχία για θέματα επαγγελματικής φύσεως, όμως έχεις το τσαγανό να βάλεις σε μία σειρά τις υποθέσεις σου για να καταφέρεις να πετύχεις έναν σημαντικό για σένα στόχο. Όμορφες στιγμές με την οικογένεια, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες θα σταθούν βάλσαμο για τις ταλαιπωρίες που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορώ να σου πω ότι περνάς το πιο ρομαντικό Σάββατο αγαπημένε μου Ζυγέ … Αυτό που οφείλω να σε συμβουλέψω όμως είναι να αποφύγεις την γκρίνια, γιατί άθελά σου μπορεί να γίνεις αρκετά υπερβολικός στις εκφράσεις και στις αντιδράσεις σου και να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σου ή στην επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρόλο που το Σάββατο είναι για να χαλαρώνουμε εσύ είναι φανερό ότι έχεις πολύ καλές προοπτικές για να βάλεις μπροστά επαγγελματικά σχέδια. Συζητάς για θέματα εργασίας, αλλά και σηκώνεις τα μανίκια για να εργαστείς πάνω σε ένα σημαντικό για σένα στόχο. Στα οικονομικά οι ισορροπίες αρχίζουν να επανέρχονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτό το Σάββατο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Η μέρα σου είναι γεμάτη ευχάριστους αιφνιδιασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ίσως όμως βρεις αρκετά βαρετή ή και κουραστική την παρέα ανθρώπων που μέχρι πρότινος είχες καλή επαφή μαζί τους! Μία μετακίνηση, μία πρόταση, μία όμορφη δραστηριότητα, θα σκορπίσουν σήμερα τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα χαμογελάσεις από ικανοποίηση μετά από είδηση που θα έχεις στα αισθηματικά σου και όχι μόνο αυτό … Θα καταλάβεις ότι κάποιες επιθυμίες σου είναι στο στάδιο για να γίνουν πραγματικότητα! Είναι μία καλή ευκαιρία για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι αρκετά επικοινωνιακή και σε βοηθά να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με άτομα που συνεργάζεσαι ή που θέλεις να έχεις μία επαγγελματική επαφή. Στα οικονομικά σου είσαι ευχαριστημένος αφού σταδιακά οι κόποι σου πιάνουν τόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Επιτέλους Σάββατο λοιπόν και για σένα αγαπητέ μου Τοξότη τα άστρα λένε ότι θα μου το ρίξεις στην υπερβολή … Αρκετό φαγητό, διασκέδαση, αλλά και επιπολαιότητα θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από τον έλεγχο … Η στάση σου αυτή όμως θα οφείλεται στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πιεστεί αρκετά! Η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν πρέπει να το ξεχνάς ούτε στιγμή αυτό, όμως … παν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το Σάββατο έχεις ανάγκη από συναισθηματική σιγουριά αλλά και επιβεβαίωση και για να το πετύχεις αυτό θα μου αρχίσεις τις πονηριές και τα τσαλιμάκια ή αλλιώς τα ναζάκια για να κεντρίσεις την προσοχή … Είναι αυτό που λέμε έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι σχετικά αδιάφορη ή αλλιώς στάσιμη. Στα οικονομικά σου όμως πρέπει να προσέξεις τις σπατάλες και τις απερισκεψίες, για να μην νιώσει ξαφνικά ότι το πορτοφόλι σου είναι τρύπιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μέρα συντροφικότητας είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπημένε μου Αιγόκερε! Είναι ο καιρός να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όμορφα συναισθήματα. Κυνηγάς πολύ παραπάνω τις στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς άσε που γίνεσαι και λίγο παραπάνω τολμηρός και ρισκάρεις – κάτι που πρέπει να συγκρατήσεις-! Η μέρα είναι κατάλληλη και για αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα Σάββατο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου για να μπορέσεις να απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές .. Έχεις τον τρόπο αυτό τον καιρό με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου και μαγνητίζεις τον ερωτικό σου στόχο … Ετοιμάσου λοιπόν για στιγμές που θα αφήσουν εποχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αναβλητικότητα αυτή την ημέρα για θέματα που αφορούν την εργασία σου και έτσι βρίσκεις δικαιολογίες για να ξεγλιστρήσεις ή και να λουφάρεις! Στα οικονομικά ακόμα υπάρχει αναμονή και στασιμότητα , λίγο υπομονή όμως και το κλίμα θα φτιάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ μου Υδροχόε προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να απολαύσεις ένα πιο ήρεμο Σαββατοκύριακο. Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας, του σπιτιού και της οικογένειας και δεν σου μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος για ανεμελιά ή και χάζι.. Προσοχή θέλω να μου δείξεις στις κόντρες με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή, όμως αυτό τον καιρό δεν χαρακτηρίζεσαι και από τόσο ρομαντική διάθεση, είναι σαν να προσπαθείς να κατανοήσεις αν αξίζει τον κόπο να ανοιχτείς περισσότερο συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βάζεις σε μία σειρά τις εργασίες σου και σου φεύγει ένας μεγάλος βραχνάς στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου η μέρα σε βοηθά για να κάνεις διαπραγματεύσεις αλλά και να υπολογίσεις τα έσοδα – έξοδα για την πορεία σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Στα ερωτικά σου ντουζένια είσαι αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Ιχθύ αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου βγάζει στην επιφάνεια όλα τα όμορφα συναισθήματα που έχεις μέσα σου. Ενασχόληση με την τέχνη, δημιουργικές δραστηριότητες, θέατρο, σινεμά και διασκέδαση με φίλους θα σε κάνουν αυτή την ημέρα να ξανανιώσεις! Το μόνο που σου συνιστώ προσοχή είναι να μην βιάζεσαι στις μετακινήσεις σου αλλά και … στα λόγια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική διασκέδαση η οποία όμως θα έχει και τις καλές προοπτικές της … Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ο έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από μία φιλία, για αυτό ας έχεις τα μάτια ανοιχτά … Αν είσαι σε σχέση τότε ευχάριστος χρόνος με το σύντροφο θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά τα οικονομικά σου και σταδιακά το πετυχαίνεις! Στα επαγγελματικά σου, έχεις πολύ καλές προοπτικές μπροστά σου, αρκεί να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο ακούγοντας τις συμβουλές των ανθρώπων που δεν θέλουν το καλό σου!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης