Επτάχρονος αυτοκτόνησε λόγω... ανελέητου bulliyng από τους συμμαθητές του

Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με ένα επτάχρονο αγόρι να δίνει τέλος στη ζωή του μετά το ανελέητο bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Τζακ είχε διαγνωστεί από νωρίς με αγχώδη διαταραχή με συνέπεια δυστυχώς στο σχολείο του να αντιμετωπίζει συνέχεια τα σκληρά πειράγματα των συμμαθητών του.

Στην αρχή λόγω των κρίσεων πανικού που πάθαινε τα άλλα παιδιά της τάξης του τον αποκαλούσαν «τρελό» και τον πείραζαν. Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε... Η λεκτική έγινε σωματική βία, όταν ήταν στη β' Δημοτικού με συνέπεια να βιώνει έναν αβάσταχτο εφιάλτη.

Ήταν τόσο άγριο το bullying που υπέμενε, που άφηνε σημειώματα στο δωμάτιό του, γράφοντας «Σε παρακαλώ Θεέ μου πάρε με μαζί σου».

Όπως είπε η μητέρα του στη Daily Mail όταν ήταν επτά ετών επέστρεφε από το σχολείο κλαμένος, καθώς οι συμμαθητές του τον χτυπούσαν και τον κορόιδευαν.

Μια μέρα κάποιοι νταήδες τον χτυπούσαν επί δέκα ολόκληρα λεπτά, ενώ τον κάρφωσαν με πλαστικό πιρούνι στην πλάτη.

Είχε μελανιές στο σώμα του, δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καλά και έγραψε στο μαξιλάρι του «δε θέλω να ζήσω πια».

Όταν μετά από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο σχολείο άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στη δασκάλα του, όμως εκείνη δεν πρόλαβε να τον σώσει.

Ο μικρός Τζακ δεν άντεξε και έβαλε τέλος στη ζωή του, μόλις στην ηλικίας των επτά ετών.

Οι γονείς του αποφάσισαν να τυπώσουν κάποιες από τις ζωγραφιές που είχε κάνει σε μπλουζάκια και να τις πουλήσουν, ώστε να μαζευτούν χρήματα για τη γραμμή βοήθειας Kid’s Helpline για τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα bullying.