Στα Τρίκαλα θα γίνουν τα γυρίσματα ιταλοαμερικανικού θρίλερ!

Πρόκειται για την ιταλοαμερικανική παραγωγή με τίτλο «Born To Be Murdered», ένα θρίλερ, σε σκηνοθεσία Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή του Luca Guadagnino, επίσης σκηνοθέτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιδήμαρχος και υπεύθυνη -από τον Δήμο Τρικκαίων- για τα γυρίσματα της ταινίας, Σοφία Αλεστά, «τα οφέλη για την περιοχή μας, στο πλαίσιο της προβολής της, θα είναι πάρα πολλά και θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μία παραγωγή κινηματογραφικής ταινίας που θα τονώσει την οικονομία της πόλης μας, θα δημιουργήσει εναλλακτικό τουριστικό προϊόν και θα ανοίξει το δρόμο για την ένταξη της πόλης μας στον κινηματογραφικό χάρτη».

«Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι της παραγωγής θα νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία της πόλης μας και θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στις χώρες τους» προσθέτει.

Σύμφωνα με την κ. Αλεστά, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου. Την ίδια ημέρα και την επόμενη, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, οι σκηνές θα γυριστούν μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 20 και 21 Φεβρουαρίου, το καστ και το συνεργείο θα μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης, προς την οδό 25η Μαρτίου και την οδό Κονδύλη. Η διάρκεια των γυρισμάτων, σχεδόν όλες τις ημέρες, θα είναι περί τις 12 ώρες.

Ο Δήμος Τρικκαίων, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκ των προτέρων ζητά συγνώμη, κατανοώντας ότι τα γυρίσματα θα δημιουργήσουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. Επίσης, ζητά τη συνδρομή των Τρικαλινών και τη συνεργασία των οδηγών με την Τροχαία, η οποία ήδη έχει ενημερωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ