Αχαϊκή-Θύελλα Πατρών: Tα δύο φαβορί κοντράρονται με φόντο τον τίτλο

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κάτω Αχαΐα την προσεχή Κυριακή (15.30), με τους βαθμούς του να μεταφέρονται στην επόμενη φάση.

Αχαϊκή και Θύελλα Πατρών δύο σπουδαίες και ιστορικές ομάδες που έχουν εκπροσωπήσει την Αχαΐα με τον καλύτερο τρόπο στις εθνικές κατηγορίες θα βρεθούν αντιμέτωπες. Το ότι αγωνίζονται και οι δύο στο ερασιτεχνικό αποτελεί από μόνο του «τιμή» για την κατηγορία, αφού η θέση των δύο ομάδων δεν είναι στο ερασιτεχνικό.

Πιο «must» το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, αφού ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα λιγοστέψει τις ελπίδες για κατάκτηση του τίτλου μέσω των play-off. Η Θύελλα είναι πιο άνετη βαθμολογικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξει την νίκη που θα την ανεβάσει στους 15 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία και ουσιαστικά θα «τελειώσει» την Αχαϊκή που θα μείνει πολύ πίσω.

Όπως και να έχει είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας δεδομένου ότι Παναχαϊκή, Διαγόρας Βραχνεΐκων και Πανμοβριακός αγωνίζονται εκτός έδρας. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και κινητοποίηση στην περιοχή της Κάτω Αχαγιάς, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα πάρουν το αυτοκίνητό τους και θα πάνε Αχαγιά γι΄ αυτό το σπουδαίο ματς.

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης