Η "Νέα Πάτρα" του Νίκου Νικολόπουλου παρουσιάζεται σήμερα στην Αθήνα

στις 18 φεβρουαρίου

Η νέα αυτοδιοικητική και αδέσμευτη κίνηση του ανεξάρτητου βουλευτή για τον δήμο της Πάτρας συστήνεται στους Πατρινούς της πρωτεύουσας, αλλά και στους Αθηναίους φίλους και συνεργάτες του Νίκου Νικολόπουλου από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό, επιστημονικό και εκκλησιαστικό κόσμο, στην εκδήλωση που διοργανώνεται για τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, 18 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Plaza».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Νίκος Νικολόπουλος, θα αναλύσει στους προσκεκλημένους του, τα αίτια αλλά και τους στόχους της δυναμικής υποψηφιότητάς του ως δήμαρχος Πάτρας, που αποσκοπεί στην επαναφορά της αχαϊκής πρωτεύουσας - και τρίτου μεγαλύτερου αστικού κέντρου της χώρας - στην πρωτοπορία της σύγχρονης και βιώσιμης ανάπτυξης και στην απαγκίστρωσή της από κομματικές υποψηφιότητες και… μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος προτίθεται ν’ αναφερθεί σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τις τελευταίες μέρες κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι υποψηφιότητες για το Δήμο της Πάτρας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, έχοντας στη διάθεσή του τα ευρήματα της έρευνας, θα δημοσιοποιήσει πώς αυτά πιστοποιούν ότι ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών θα «βρει» στις κάλπες τον ίδιο και τον απερχόμενο δήμαρχο Κώστα Πελετίδη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της υπάρχουσας έρευνας, θα «διασταυρωθούν» με τα αντίστοιχα δύο ακόμη δημοσκοπήσεων, των εταιριών Interview και Innovation Metrisis, που έχουν παραγγελθεί από άλλους ενδιαφερόμενους και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να δημοσιοποιηθούν εντός του Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε επίσης