Tα ζώδια σήμερα 15 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Παρασκευή σήμερα και τι καλύτερο από μία Σελήνη στους Διδύμους! Μία ημέρα γεμάτη επικοινωνίες, γνωριμίες, επαφές, εξόδους, κοινωνικότητα, μετακινήσεις, αλλά και κουτσομπολιά και… ψεματάκια! Όχι, η σημερινή ημέρα δεν είναι για να κάτσουμε στο σπίτι! Θέλει κόσμο και πολύ μπλα-μπλα, αυτή η Παρασκευή!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η ευκαιρία να κάνεις… δημόσιες σχέσεις! Πολλοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις. Έρχονται ευχάριστες εναλλαγές στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα πλήξεις λεπτό! Διαθέτεις ένα εύστροφο μυαλό που εντυπωσιάζει τον περίγυρο σου και μπορείς να αποδίδεις το ίδιο καλά, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό καινούργιων ανθρώπων στη ζωή σου αλλά και το φλερτ σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Ίσως μιλάς πολύ αλλά πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που λες και γοητεύεις με δυο σου κουβέντες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις την συζήτηση που θες με τον σύντροφο σου! Ναι, τώρα θα βρεθούν λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσαρμόζεται εύκολα με νέες συνθήκες που έρχονται στον χώρο εργασίας και πετυχαίνεις ότι στόχο έχεις! Οικονομικά, ξοδεύεις μάλλον αλόγιστα και επιπόλαια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε θα καταφέρεις να νιώσεις πραγματικά ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι ευχαριστημένος με τα αποκτήματα σου και επιτέλους αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και τη δύναμή σου. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έχεις ισχυρές ηθικές αξίες, διαθέτεις μεγάλη υπομονή και έντονη πειθώ! Μπορείς λοιπόν σήμερα να πετύχεις πολλά από αυτά που θες, απλά εκφράζοντας τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις με ευκολία, σταθερότητα στα συναισθηματικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κάπως κτητική διάθεση στο σύντροφό σου! Μην προσπαθείς να τον καταπιέσεις χωρίς λόγο, αλλά απολαύστε μαζί ερωτικές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα τα ερωτικά “παιχνίδια” του φλερτ και γι’αυτό μπορείς να αναμένεις μία σχέση καινούργια, που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά ασφαλής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις μια ιδιαίτερη ικανότητα σε ό,τι κι αν κάνεις σε επάγγελμα και χρήμα, αφού δίνεις μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και πετυχαίνεις στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, αποκλείεται να περάσεις απαρατήρητος! Όλοι θα σε θέλουν δίπλα σου και σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου! Με πολλούς τρόπους ξεχωρίζεις ανάμεσα στους άλλους, χωρίς καν να το επιδιώκεις. Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις σήμερα τα “θέλω” σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους. Διακρίνεσαι από γοητεία, είσαι επιβλητικός αλλά και κάποιες φορές εγωιστής, χαρακτηριστικό που πρέπει να περιορίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις σήμερα! Είναι που μάλλον θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι κάπως εγωκεντρικός και απαιτητικός και φρόντισε να βγάλεις όλο το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θες να περνά πάντα το δικό σου και είσαι παρορμητικός κάποιες φορές. Ξέρεις καλύτερα να δίνεις εντολές παρά να υπακούς σε αυτές! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα χωρίς λόγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει αγαπητέ Καρκίνε, είναι να κάνεις το καλό στους άλλους και να προσφέρεις και μέσα από τέτοιες πράξεις σου θα πάρεις χαρά! Επιπλέον όμως, θα καταφέρεις σήμερα να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές. Επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη πιο εύκολα από ποτέ! Ιδανική μέρα επίσης, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με δημιουργικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα αντιμετωπίσεις τον έρωτα με εξιδανικεύσεις και ουτοπίες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις γρήγορα συναισθήματα μέσα σε ελάχιστο χρόνο και ύστερα να διαπιστώσεις πως δεν είναι αυτό το άτομο, αυτό που νόμιζες! Αν έχεις σχέση, κάνεις αρκετά λάθη! Ή «δίνεσαι» υπερβολικά στον σύντροφο ή «ψάχνεσαι» για μία παράλληλη, παράνομη αγάπη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις το χρόνο σου σήμερα για να νιώσεις ασφαλής και να εκφραστείς στον χώρο εργασίας, αλλά οι εκκρεμότητες πιέζουν! Οικονομικά, θα υπάρξουν μόνο θετικές εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, αποφασίζεις σήμερα να βλέπεις μπροστά και είσαι αποφασισμένος να κάνεις τους άλλους να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν εφικτά. Η φιλία είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας για την σημερινή ημέρα αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά με τους φίλους σου! Οι προβληματισμοί της ημέρας είναι πάνω σε θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες και με αυτούς τους τομείς θα ασχοληθείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι περισσότερο με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Ωστόσο σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητα σου, δεν σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και συναίσθημα , γεγονός που ίσως προκαλέσει αποξένωση από τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς τις νέες ξεχωριστές ιδέες σου την ανέλιξη σου και αυτό αναγνωρίζεται από τους ανώτερους σου! Μία οικονομική λύση έρχεται στα ξαφνικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε θα είσαι δυναμικός, αρχοντικός και περήφανος! Ξέρεις να σέβεσαι τους άλλους και παλεύεις με κάθε τρόπο, μέσα από επαφές και συναναστροφές να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση, αφού την σημερινή ημέρα, αυτό είναι το προσωπικό του μέτρο της δικής σου αξίας και σημαντικότητας. Είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά πώς να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Ξέρεις να προβάλλεσαι κοινωνικά, όπως επίσης και να κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα καταφέρεις το αντίθετο και θα τον «μπλοκάρεις». Αν είσαι ελεύθερος, γυρνάς την πλάτη στο ανούσιο φλερτ και γνωριμίες και ασχολείσαι με μια σοβαρή και αξιόλογη κατάκτηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι στην κυριολεξία το νούμερο ένα! Πετυχαίνεις με ότι κι αν ασχοληθείς, το ίδιο και όσον αφορά τα οικονομικά σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ! Σήμερα διψάς για ταξίδια, στην κυριολεξία, αλλά και… μεταφορικά. Η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγάλη, καθώς επίσης και να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι σε θαυμάζουν το έξυπνο μυαλό σου, το χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Έχεις άπειρα ενδιαφέροντα και καθόλου συνηθισμένα, γεγονός που καθιστά ετούτη την ημέρα διόλου βαρετή και ανιαρή. Η αισιοδοξία σου επανήλθε δριμύτερη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να φλερτάρεις ασύστολα, αλλά αυτό δεν πειράζει καθόλου, αφού έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είσαι πολύ ανεξάρτητος και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε προσωπικές ασχολίες, παρά στον σύντροφο, γεγονός που ίσως τον πικράνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, αφού ξοδεύεις αλόγιστα! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για κόντρα, ενδεχομένως να φέρει παρεξηγήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός! Ορθώς και δεν ανοίγεσαι πολύ στους άλλους, αφού εσύ μπορείς, μένοντας σιωπηλός, να μπορέσεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις σύντομα τι γίνεται ή τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του άλλου, όπως και τις προθέσεις του απέναντι σου! Κάνεις δεν μπορεί να σε γελάσει σήμερα κι έτσι οι μάσκες πέφτουν και αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, ίσως φαίνεσαι κάπως ζηλιάρης και υπερβολικά καταπιεστικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την άποψη, πως αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για εμπιστοσύνη μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις πανεύκολα τον συνομιλητή σου ή μια νέα μυστήρια γνωριμία που θα προκύψει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και εσωτερική ενέργεια και πετυχαίνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, παραδόξως, θα ασχοληθείς κυρίως για το πώς φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Φυσικά, λόγω του επικοινωνιακού σου ταλέντου, θα το πετύχεις πανεύκολα και θα νιώσεις ευτυχής και ασφαλής! Βέβαια θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων σου! Ωστόσο οι καλές και βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, ακόμα κι έτσι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική και συναισθηματική! Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου ενδυναμώνεται και ίσως μαζί με το σύντροφο σήμερα, συζητήσετε και αποφασίσετε για το μεγάλο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μια νέα αξιόλογη και πραγματικά γοητευτική νέα γνωριμία, γιατί ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια ουσιαστική σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να έχεις αρκετές καθυστερήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν είναι αργές! Οικονομικά, θα έρθουν με κάποιο τρόπο έξτρα έσοδα, μάλλον με την βοήθεια κάποιου άλλου ατόμου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, αλλά και από τους άλλους, σε σημείο μάλιστα που ξεπερνά πολλές φορές τα φυσιολογικά όρια και προκαλείς λάθος εντυπώσεις! Επειδή αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό, τις ανάγκες σου και τις υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε λοιπόν τον χρόνο σου, όσο πιο καλά μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αποδεικνύεις την αγάπη σου με πράξεις και γήινη φροντίδα στον σύντροφο. Η έλλειψη όμως τρυφερού λόγου και συναισθηματικής προσέγγισης από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού θα αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε! Αν είσαι ελεύθερος, εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου! Ήρθε η ώρα λοιπόν να εκδηλωθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά αποτελεσματικός, αναγκαίος και με αυτοπεποίθηση! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα διεκπεραιώνεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, γίνεσαι ένα παιδί, που όλοι αγαπάνε και θέλουν δίπλα τους! Έχεις πολύ καλή διάθεση απέναντι στη ζωή και θέλεις να γλεντήσεις όσο δεν πάει! Ναι, σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που ίσως σου προκαλέσει τη χαρακτηριστική τάση ναρκισσισμού και έπαρσης! Γι’αυτό προσοχή! Γλέντα το, αλλά μείνε ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές συναναστροφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την τάση να τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα να χορταίνεις πληθώρα κατακτήσεων και μπόλικο φλερτ . Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σε… αγαπήσει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, παθιασμένος και πολύ ρομαντικός! Περνάτε τέλεια μαζί, ότι κι αν κάνετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, νιώθεις ότι έχεις ενέργεια, αλλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης, λόγω της ανάγκης σου για ψυχαγωγία! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, η τύχη θα σου φέρει έσοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, θα λάβεις πολλή και ουσιαστική αγάπη κι αυτό δεν αφορά μόνο τα άμεσα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και όλους όσους αγαπάς και θες δίπλα σου! Έχει μεγάλη σημασία για σένα η ασφάλεια και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για εξόδους και ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές σήμερα! Προσφέρεις περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις, αφού τα ίδια λαμβάνεις και από εκείνους! Οικιακά θέματα λύνονται τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι σήμερα πολύ συναισθηματικός, ρομαντικός και ακαταμάχητα γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις! Επίσης θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση τώρα! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της τάσης σου σήμερα να κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία εκδηλώνεσαι προοδευτικά και πετυχαίνεις σκοπούς! Μην ξοδεύεις τόσα χρήματα μόνο για τους άλλους, ακόμα κι αν είναι συγγενείς!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης