Σπυράκη: Δεν θα προτείνουμε τον Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διέψευσε η Μαρία Σπυράκη τις πληροφορίες πως η Νέα Δημοκρατία ενδέχεται να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο είτε κάποιο άλλο πρόσωπο που να προέρχεται από το Κίνημα Αλλαγής.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να προτείνει ως υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας ή άλλα πρόσωπα που ακούγονται αυτές τις μέρες» είπε η Μαρία Σπυράκη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (14.02.2019) στον ΣΚΑΙ.

Οι φήμες και τα σενάρια «φούντωσαν» με αφορμή τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει αν θα στηρίξει την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ή όχι. Κι ότι αν δεν το κάνει θα είναι είτε γιατί δεν τον θεωρεί καλό Πρόεδρο είτε γιατί έχει συμφωνήσει να είναι υποψήφιος κάποιον νυν ή εν αποστρατεία στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Κυβερνητικά στελέχη, μάλιστα, μετά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός ουσιαστικά αναφερόταν στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι ανέφεραν όπως έχει υπάρξει ήδη συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά της Φώφης Γεννηματά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις δυο πλευράς να έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ