Η απάντηση του Βαρουφάκη στον Καμμένο - ΒΙΝΤΕΟ

για το βράδυ του Ιουλίου του 2015 και τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση

Απάντηση έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα όσα του καταλόγισε ο Πάνος Καμμένος για τον χειρισμό της κρίσης του ελληνικού χρέους, μιλώντας ειδικά για το βράδυ του Ιουλίου του 2015 και τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος είχε πει ότι "Ο Βαρουφάκης ήταν τραγική προσωπικότητα. Ήταν υπάλληλος του Σόιμπλε. Ο Βαρουφάκης έφαγε τέτοιες κλωτσιές από τον Τσίπρα το βράδυ το Ιουλίου του 2015, όταν ανακαλύψαμε ότι ήταν εκείνος που προωθούσε το σχέδιο να πάρει η Ελλάδα 80 δις , να βγει από την Ευρώπη και η χώρα να μετατραπεί σε αποθήκη ανθρώπων. Το πετάμε έξω με τις κλωτσιές και μπαίνει μέσα ο Τσακαλώτος και κλείνουμε τη συμφωνία".

ΟΓιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο με την τοποθέτηση Καμμένου συνεχώς χαμογελούσε και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τόνισε ότι “Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν συνέβησαν αυτά. Όχι στο Σύμπαν στο οποίο ζούμε. Έχετε νιώσει να σας κατασπαράζει ετοιμοθάνατο πρόβατο; Έτσι ένιωσα μόλις τώρα. Αλλά πέραν αυτού, τέτοιο βράδυ που περιγράφει ο κύριος Καμμένος δεν υπήρξε. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός σε μία κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι μύθος. Απολύτως. Οι συναντήσεις που είχαμε με τον κύριο Καμμένο ήταν στα υπουργικά συμβούλιο όπου μου έλεγε "προχώρα παιδί μου, είμαι μαζί σου”. Η στάση Καμμένου εκείνο το εξάμηνο ήταν ”αφήστε με να είμαι υπουργός Άμυνας, να έχω τη χαρά του υπουργού Άμυνας και εγώ ό,τι πείτε, μαζί σας είμαι".

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε ότι "Υπήρξε στιγμή που είπε ο Πάνος Καμμένος 'Πάμε στη δραχμή και εγώ θα βρω λύση'".

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης