Πάτρα: Σήμερα "Μάχες με Νεράιδες" stand-up comedy με τον Στέλιο Ανατολίτη

στο θέατρο act - χορηγός επικοινωνίας tempo24.news

Η παράσταση “Μάχες με Νεράιδες” του Στέλιου Ανατολίτη ήρθε για να μείνει! Πήρε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού στο Αθηνόραμα και με πολλή φόρα έρχεται στην Πάτρα για να δώσει μάχες με νεράιδες, με την κίνηση στους δρόμους, με την ενηλικίωση και τον πλανήτη γενικότερα.

Ο Στέλιος Ανατολίτης, standup κωμικός, αυτοσχεδιαστής, μικρός Youtuber παρουσιάζει τη σόλο παράστασή του Μάχες με Νεράιδες στο Θέατρο act, σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 21.30. 

Οι «Μάχες με Νεράιδες» του Στέλιου Ανατολίτη είναι μια συλλογή αγαπημένων κειμένων μετά από τέσσερα χρόνια συνεχής παρουσίας στην standup σκηνή -κυρίως- της Θεσσαλονίκης. Δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 και παρουσιάστηκε στο AthensComedyFestival 2018 στην τελική της μορφή.

Στην πρώτη της διαδρομή στην Αθήνα κέρδισε το κοινό και τώρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Πάτρα!
Πρόκειται για μια παράσταση που ανανεώνεται συνέχεια, ξεκινάει από το τώρα, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν κι επανέρχεται στο παρόν. Μια παράσταση που μιλάει για την ενηλικίωση στην Ελλάδα της κρίσης και τα μεγάλα όνειρα. Οι Μάχες με Νεράιδες είναι ένας μεταφορικός τίτλος για τις μάχες που δίνουμε καθημερινά με όλα εκείνα που μας εκνευρίζουν ή μας απογοητεύουν και πως γίνεται τελικά να βγούμε νικητές από όλο αυτό.

Κριτικές κοινού από το Αθηνόραμα

“Είναι από τις παραστάσεις που στο τέλος δε μπορείς να σηκωθείς κατευθείαν και απλά κάθεσαι λίγα λεπτά σκεπτόμενος ''τι αριστούργημα ήταν αυτό που παρακολούθησα μόλις;''. Καταπληκτική δουλειά!”

“Μία εξαιρετική παράσταση στην οποία, πέρα από το γέλιο που δεν σταματάει, θίγονται και σημαντικά θέματα που μας αφορούν όλους. Άψογη δουλειά και από τις καλύτερες standupcomedy παραστάσεις που μπορεί να δει κανείς.”

“Από τις καλύτερες παραστάσεις standup που έχω δεί.”

“Εξαιρετικός! Καλλιτέχνης με άποψη, με αρχές, με καυστικό χιούμορ, ανατρεπτικός. Κατάφερε να τα συνδυάσει με μοναδικό τρόπο και να παρασύρει στο ταξίδι του όχι μόνο νέους ανθρώπους αλλά και μεσήλικες με τελικό στόχο το λυτρωτικό γέλιο.

Μην τον χάσετε!”

“Ένας εκ των καλύτερων standup κωμικών στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σε μια παράσταση για τις δυσκολίες της εφηβείας και της ενηλικίωσης που με έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων. Δεν πρόκειται για μια απλή κωμώδια, αλλά για μια παράσταση που θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει.”

“ Ο Στέλιος Ανατολίτης ανήκει σίγουρα στο τοπ 3 των κωμικών της γενιάς του και θεωρώ ότι θα εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες κωμικούς.”

“...τα αστεία μοιάζουν να βγαίνουν πηγαία, αυθόρμητα, effortlessly, σε ένα σταντ απ όπου εσύ, ο θεατής, νιώθεις σαν να κουβεντιάζει μαζί σου ο κωμικός, παρόλο που δεν συνεισφέρεις στην κουβέντα και πολύ, γιατί όλη την ώρα γελάς. Και λίγο προβληματίζεσαι. Και σκέφτεσαι. Και αισθάνεσαι. Και συγκινείσαι. Και ταυτίζεσαι. Αυτό δηλαδή που κάνει η καλή κωμωδία. “

“Μάχες με Νεράιδες”παράσταση stand-upcomedy του Στέλιου Ανατολίτη στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)  

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 21.30 

Διάρκεια: 80 λεπτά                            

Τιμές εισιτηρίων : 8€ 

Τηλ. Κρατήσεων : 2610272037 & 6936122263
 

 

Διαβάστε επίσης