Αρχαία Ολυμπία: Την Κυριακή Διάλογος με τους πολίτες για το μέλλον της Ευρώπης

Ομιλητές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Κορίνα Κρέτσου

Οι προοπτικές και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρεθούν στο επίκεντρο του διαλόγου με τους πολίτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14.30 στο Αμφιθέατρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας «Δημήτριος Βικέλας» στην Αρχαία Ολυμπία.

 Ειδικότερα, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης: Προκλήσεις και Ευκαιρίες» κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε Κορίνα Κρέτσου.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchhh8AvlH_aLwH12trTnX6oG6gCaQy...). 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Patras» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 32, Πάτρα 26441) Τηλ: 30 2613 613654-646, Fax: 30 2613 613605 και Email: [email protected].