Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας έκοψε την πίτα του- ΒΙΝΤΕΟ

Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτριος Αθανασόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ εμε ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ειδικά : 
"Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρήγορη Αλεξόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δημήτρη Δριβήλα, την Αντιστράτηγο ε.α Ελληνικής Αστυνομίας και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κ.Ευσταθία Γιαννιά
 Τον περιφερειακό διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας κ.Γεωργακόπουλο,    Τον διοικητή του 1ου πυροσβεστικού σταθμού Πατρών κ. Βασίλη Μαρτζακλή, τον διοικητή της 6ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργο Κολοκοτσά , τον εκπρόσωπο της ΔΙΠΥΝ Αχαΐας κ. Μάνθο Κυρίτση, τον εκπρόσωπο του περιφερειακού κέντρου επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας (199) κ. Παρασκευά Λαϊνά τους εκπρωσοπους Σωματείων και Ε.Ο. Πολιτικής Προστασίας τους εθελοντές Πυροσβέστες και το μόνιμο προσωπικό!!! 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χορηγεία της εκδήλωσης μας στην καφετέρια Avenue τους ιδιοκτήτες Γιάννη Μουλαγιαννή και Χρήστο Μουλαγιαννή και το προσωπικό τους για την όμορφη και ζέστη φιλοξενεία!! Ευχαριστούμε για όλα" καταλήγει η ανακοίνωση.