Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν τις πρωινές ώρες, ώστε να δείχνει sexy και καθόλου too much

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα κόκκινο κραγιόν στο νεσεσέρ της.

Και οι περισσότερες από εμάς έχουμε αρκετά σε διάφορες αποχρώσεις, σκούρες αλλά και ανοιχτές και διαφορετικές υφές matte, glossy, με shimmer. Είναι το προϊόν που μπορεί μόνο του να δημιουργήσει statement στην εμφάνισή μας.

Δε χρειάζονται υπερβολές, με ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και το κατάλληλο ρουζ στα ζυγωματικά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Σαφέστατα συνδυάζεται άψογα και με οποιοδήποτε έντονο makeup look, με smokey eyes, με παστέλ αποχρώσεις στο κινητό βλέφαρο αλλά και με ένα totally bronze look.

Ωστόσο αρκετές γυναίκες το αποφεύγουν στα πρωινά τους looks. Και όμως το κόκκινο κραγιόν χαρίζει αυτοπεποίθηση στις εμφανίσεις. Αποτελεί ιδανική επιλογή για το office look που θέλουμε μία δυναμική εμφάνιση. Ενώ ακόμα και τις ημέρες που θέλουμε να απολαύσουμε μία πρωινή βόλτα, είναι η κατάλληλη επιλογή για να αναδείξουμε την sexy, femme fatale επιλογή.

Αν αναζητάτε ένα safe makeup look με κόκκινο κραγιόν, που θα αναδείξει την sexy πλευρά σας, ενώ παράλληλα δε θα δείχνει υπερβολικό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας προτείνουμε.

Επιλέξτε ένα απαλό, λεπτόρευστο foundation -άλλωστε για τις πρωινές εμφανίσεις, οι υπερβολές στη βάση είναι περιττές. Καλύψτε το πρόσωπό σας και στη συνέχεια με ένα φυσικό ρουζ, ενισχύστε τις γωνίες σας. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το κόκκινο κραγιόν συνδυάζεται άψογα με bronzer στα μήλα. Αφήστε τα μάτια σας σε φυσικούς τόνους-μπορείτε απλά να περάσετε μία μπεζ ή μία διάφανη σκιά στο κινητό βλέφαρο-και κάνετε focus στη μάσκαρα. Οι τονισμένες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες όταν φοράμε έντονο κραγιόν, έτσι έρχονται σε απόλυτη ισορροπία τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, μάτια και χείλη.

Ολοκληρώστε το look με το κόκκινο κραγιόν της αρεσκείας σας. Όταν επιλέγετε κραγιόν σε έντονη απόχρωση, όπως είναι η κόκκινη να κάνετε δύο με τρία περάσματα στα χείλη σας. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνετε μεγαλύτερη διάρκεια. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να το ανανεώσετε, γι αυτό μην αμελήσετε να το πάρετε μαζί σας, στην τσάντα σας.

Extra Tip: Μπορείτε να δώσετε χρώμα στα μήλα σας, εφαρμόζοντας με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις ελάχιστο κόκκινο κραγιόν. Ενώ τα χείλη σας είναι ακόμα νωπά, δώστε ένα απαλό φιλί στα δύο δάχτυλα, δείκτη και μεσαίο και απλώστε το χρώμα στο κέντρο των μήλων σας.

Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για τις βραδινές αλλά και τις πρωινές εμφανίσεις. Για αυτή την εποχή πείτε ναι στην κλασσική, κόκκινη απόχρωση, ενώ για την άνοιξη τολμήστε την πιο πορτοκαλοκόκκινη εκδοχή!

Διαβάστε επίσης