Γιατί δεν πήγε η Μέγκαν Μαρκλ στα BAFTA

«Ευτυχώς δεν έκανε σόου με την κοιλιά της»

Η Κέιτ Μίντλετον πήγε χθες στα BAFTA και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκπληκτική εμφάνισή της. Γιατί όμως, δεν πήγε και η Μέγκαν Μαρκλ; 

Πολλοί είναι αυτοί που απόρρησαν καθώς δεν είδαν την ηθοποιό στο Albert Hall. Πρώην ηθοποιός, έμοιαζε απολύτως φυσιολογικό να είναι εκεί. Πόσο μάλλον που, όπως δείχνει, η εγκυμοσύνη δεν της δημιουργεί κανένα πρόβλημα και συνεχίζει ακάθεκτη τις δημόσιες εμφανίσεις της. Γιατί όμως δεν πήγε χθες το βράδυ στα BAFTA η Μέγκαν Μαρκλ; Φοβήθηκε τη σύγκριση με την Κέιτ Μίντλετον; Φυσικά και όχι. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. 

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε στην Express ότι το ζευγάρι δεν έχει καμία σχέση με τα βραβεία του κινηματογράφου σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Ο δούκας του Κέιμπριτζ διαδέχτηκε τον λόρδο Άτενβρα ως τον πέμπτο πρόεδρο των BAFTA το 2010, οπότε η παρουσία του ήταν απαραίτητη.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον συνάντησαν τους εκπροσώπους της BAFTA και παρακολούθησαν την τελετή. Επιπλέον, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παρουσίασε το βραβείο που δίνει το κοινό. 

Πάντως, μέρος του Twitter υποδέχθηκε με ανακούφιση το γεγονός οι δεν πήγαν στα BAFTA ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. 

Η απουσία της Μέγκαν και του Χάρι δεν προκάλεσε πάντως ιδιαίτερη αίσθηση ενώ πολλοί εξέφρασαν την χαρά τους που η δούκισα του Σάσεξ δεν παρευρέθηκε.

«Σε ευχαριστούμε BAFTA που μας γλίτωσες από ακόμα μια εμφάνιση σόου της Μέγκαν και την εμμονή της να αγγίζει την κοιλιά της» γράφει ένας χρήστης του twitter ενώ άλλοι είχαν προτείνει να κλειδώσουν την Μέγκαν σε κάποιο δωμάτιο για να μην κάνει εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία.