Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε κάτι που θα προκαλούσε νευρικό κλονισμό σε πολλές μανάδες

Το πάθος της για την τέχνη έχει κληρονομήσει η Κέιτ Μίντλετον στα παιδιά της,πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα οποία θέλουν συνεχώς να ζωγραφίζουν και να κάνουν κατασκευές.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει κάνει σπουδές επάνω στην Ιστορία της Τέχνης και τώρα προσπαθεί να μάθει μερικά πράγματα και στον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Την περασμένη Τρίτη, η Κέιτ Μίντλετον κατά την διάρκεια επίσκεψης σε μια τάξη στο σχολείο Άλπερτον, αποκάλυψε πως λατρεύει να κάνει κατασκευές με τα παιδιά της. Ερωτηθείσα αν την ενδιαφέρει η τέχνη, είπε: «Είναι κάτι που λατρεύω να κάνω με τα παιδιά μου – το papier mache- είχα ξεχάσει πόση ακαταστασία φέρνει αλλά είναι πραγματικά σπουδαίο».
[Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν κληρονομήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μητέρας τους] Πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ έχουν κληρονομήσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της μητέρας τους

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε επίσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης πως ο πρίγκπας Τζορτζ πρόσφατα πήρε λίγο κάρβουνο από το τζάκι του σπιτιού τους και θέλησε να ζωγραφίσει με αυτό. Η δούκισσα του Κέμπριτζ ανέφερε χαρακτκηριστικά πως της είπε ο μικρός: «Μαμά, θα φτιάξω μία ζωγραφιά με αυτό το κάρβουνο»! Μια κίνηση που θα προκαλούσε νευρικό κλονισμό σε πολλές μανάδες, την οποία όμως η Κέιτ Μίντλετον αντιμετώπισε πολύ κουλ... Σαν ένα πραγματικό σημάδι δημιουργικότητας! «Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να δημιουργείς με ότι υπάρχει γύρω σου», εξήγησε η δούκισσα!

Η Κέιτ Μίντλετον είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την αγάπη της για την τέχνη αλλά και τον ενθουσιασμό των παιδιών της για την ζωγραφική και τις κατασκευές. Τον Δεκέμβριο, σε εκδήλωση που παραβρέθηκε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα The Passage στο Λονδίνο, συμμετείχε μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μια ομάδα παιδιών που έκαναν χειροτεχνίες. Μάλιστα, τα βοήθησαν να φτιάξουν κάποια βραχιόλια με χάντρες και η Κέιτ αποκάλυψε πως ήταν κάτι που θα απολάμβανε η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Όπως είπε στα παιδιά: «Η Σάρλοτ θα λάτρευε να φτιάχνει τέτοια».