"Παγωμένη" η κοινωνία της Πάτρας από τον τραγικό θάνατο του Κώστα Σκαρτσάρη - Πολλά τα μηνύματα για τον άτυχο 58χρονο πατέρα δύο παιδιών - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΌΠΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ

Ακόμη είναι "παγωμένη" η τοπική κοινωνία από τον τραγικό θάνατο του 58χρονου Κώστα Σκαρτσάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θέα Πατρών, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία των Πατρών, καθώς ο 58χρονος,  ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός. 

Ο Κώστας Σκαρτσάρης είχε επίσης, αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.

Ήταν  πατέρας δυο παιδιών και είχε βγει στη σύνταξη από το νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" στην Πάτρα, όπου εργαζόταν, πριν από περίπου τρία χρόνια.

Είχε διατελέσει και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ.


Μερικά από τα μηνύματα για τον θάνατο του άτυχου 58χρονου: 

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του Κώστα Σκαρτσάρη, πρώην εργαζόμενου στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», πατέρα δύο παιδιών.
Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά τους.
 

Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας-Εδώ έχασε την ζωή του ο Κώστας Σκαρτσάρης-Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ τουΗ Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του πρώην συναδέλφου της και πατέρα δύο παιδιών, Κώστα Σκαρτσάρη.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζει την βαθύτατη θλίψης της για τον άδικο θάνατο του αγαπητού μας συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΡΤΣΑΡΗ.
Η ξαφνική απώλεια του Κώστα μας γέμισε θλίψη και οδύνη …
Ένας άξιος αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ , το οποίο υπηρέτησε επι πολλές δεκαετίες με πίστη , με σθένος, με ανιδιοτέλεια , με αγάπη και ήθος, έφυγε από κοντά μας με άδικο τρόπο.
Ένας άνθρωπος τίμιος , ευθύς , πάντα γελαστός , πάντα αισιόδοξος και ειλικρινής .
Ένας Αγωνιστής της Ζωής και της Δημοκρατίας.
Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του .
Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε σύντροφε Κώστα !!!

Πάτρα: Ο 58χρονος Κώστας Σκαρτσάρης είναι ο νεκρός από την ανατροπή του γεωργικού οχήματος-Είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ