Σοκάρει η οικιακή βοηθός του Μάικλ Τζάκσον: Ηταν αδίστακτος παιδόφιλος

11/02/2019 | 12:16

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που θέλουν τον Μάικλ Τζάκσον παιδόφιλο.

Ολα ξεκίνησαν με ένα νέο-ντοκιμαντέρ σοκ που έφερε ξανά στο φως τις αποκαλύψεις για βιασμούς παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον.

Αμέσως πολλοί συγγραφείς και πρώην «θύματα» του Μάικλ Τζάκσον  βγήκαν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς περί παιδοφιλίας.

Πιο πρόσφατη είναι η καταγγελία της Αντριαν ΜακΜάνους της οικιακής βοηθού που εργαζόταν στο ράντζο του Μαικλ Τζάκσον και η οποία σε συνέντευξή της υποστήριξε όπως όσα λέγονται σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον αληθεύουν.

«Ο Μαικλ Τζάκσον ήταν ένας αδίστακτος παιδόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά» ανέφερε η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

Στην συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε πως ο Τζάκσον είχε κάπου κρυμμένο ένα μυστικό αρχείο με πορνογραφικό υλικό το οποίο και αποδεικνύει ότι κακοποιούσε μικρά αγόρια.

«Εχω δει με τα μάτια μου μικρό μέρος του υλικού αυτού» είπε χαρακτηριστικά η Αντριαν.

Μιλώντας για τον ασυνήθιστο εργασιακό της περιβάλλον ανέφερε επίσης πως δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε βρει εσώρουχα του Τζάκσον και των μικρών αγοριών στο τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ συχνά έβλεπε παιδιά να περιφέρονται σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

Επίσης είχε δει τον Τζάκσον να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ είπε ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν διάφορα ασυνήθιστα αντικείμενα όπως σωληνάρια με βαζελίνη και βιβλία για τον αυνανισμό.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ποπ σταρ της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του.

Οσο γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα η πρώην οικιακή βοήθός του Τζάκσον;

Η Άντριαν ανέφερε πως οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο αφορά τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον Τζάκσον ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να λύσει την σιωπή της.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά