5 πράγματα που κανένας άντρας δε θέλει να ακούσει από σένα

Kαι καλό θα ήταν να μην τα πεις

Παλιά λέγαμε ότι οι άντρες μένουν στην εμφάνιση και δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες. Παλιά λέγαμε ότι τα αγόρια θέλουν κυρίως σεξ και δεν τα ενδιαφέρει και τόσο η κουβέντα. Προφανώς και διαψευστήκαμε και προφανώς και το θέμα των σχέσεων έχει μπει σε ένα εντελώς νέο κόνσεπτ. Που λέτε, υπάρχουν 5 πράγματα τα οποία κανένας άντρας δε θα ήθελε να ακούσει από σένα, και καλά θα κάνεις να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου αυτά που θα σου πω.

Οτιδήποτε για πρώην

Δεν τον κάνεις να ζηλέψει, τον φέρνεις απλά σε δύσκολη θέση. Και τον βάζεις και σε υποψίες χωρίς λόγο. Δηλαδή βάζεις τα χεράκια σου για να βγάλεις τα ματάκια σου.

Οτιδήποτε για τη διατροφή και τη γυμναστική σου

Στους άντρες σίγουρα αρέσουν οι καλλίγραμμες γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να του εκθέτεις με κάθε λεπτομέρεια το διατροφικό σου πρόγραμμα, ή μάλλον τη διατροφική σου υπερβολή προκειμένου να δείχνεις εκθαμβωτική. Η λεπτή γραμμή ανάμεσα σε υγιεινή διατροφή και υπερβολή, είναι δυσδιάκριτη και υπάρχει πιθανότητα να πέσεις στην παγίδα της.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δουλειά σου

Δεν τον ενδιαφέρει και δεν είναι σε θέση να σε παρακολουθήσει, διότι δεν έχει ιδέα για τι πράγμα του μιλάς, εκτός και αν είστε στον ίδιο χώρο. Οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Το μόνο που ακούει είναι λέξεις στη σειρά που δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.

Οτιδήποτε για τις αγορές σου

Και πες ότι για τα επαγγελματικά σου, σε περίπτωση που συμβεί κάτι σημαντικό ικανό να επηρεάσει τη ζωή σου, ένα ενδιαφέρον θα το δείξει. Ε λοιπόν με τις αγορές σου και γενικότερα με όλα αυτά που ποθείς να κάνεις δικά σου στο άμεσο μέλλον ή και όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ασχοληθεί.

Πράγματα που κάνεις και λες με τις φίλες σου

Αν κάτι βαριέται περισσότερο ένας άντρας, από τα ψώνια, αυτό είναι η κοριτσοπαρέα. Μπορεί εσύ λοιπόν με την παρέα του αγοριού σου να περνάς φίνα, δε συμβαίνει όμως και το αντίθετο. Οπότε, οτιδήποτε κι αν συζητάτε, τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Διαβάστε επίσης