Μια καθυστέρηση που προκάλεσε μπέρδεμα! Τι ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του αγώνα Παναχαϊκής -Κέρκυρας -Γιατί τελικά καλούνται σε απολογία οι δύο ομάδες

καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την κλήση σε απολογία της Παναχαϊκής και της Κέρκυρας, για τον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων στην Πάτρα, όπως πληροφορήθηκε το tempo24 η σχετική αναφορά του διαιτητή κ. Βάτσιου, δεν αφορούσε την έναρξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα στην αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του οπαδού της κοκκινόμαυρης ομάδας Παναγιώτη Κωστόπουλου, τηρώντας ενός λεπτού σιγή. 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν ανέφερε στο φύλλο αγώνα την καθυστέρηση στην μνήμη του φιλάθλου, αλλά την καθυστέρηση εισόδου στο γήπεδο των δύο ομάδων κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και γι' αυτό τον λόγο καλούνται σε απολογίες. Οχι βεβαίως για την τήρηση του λεπτού σιγής. 

 

Απίστευτο! Ο διαιτητής κάλεσε σε απολογία τους "κοκκινόμαυρους" για το καροτσάκι και την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάνου Κωστόπουλου- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ