Το παράπονο του Μανώλη Λιδάκη και η άβολη στιγμή στον «αέρα» της ΕΡΤ - BINTEO

«Ο τελευταίος που συνεργαστήκαμε, τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Άλλη Διάσταση» βρέθηκε ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως στην τελευταία του συνεργασία, πολύ γνωστός συνάδελφός του, τού δημιουργούσε προβλήματα καθημερινά ενώ ήταν ανταγωνιστικός απέναντί του.

«Στο τέλος κατέληξα να παίζω μόνος μου γιατί όποτε συνεργάστηκα με άλλους πήγε καλά -εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός. Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται. Λέω “χαμηλώστε με να ακούγεται”. Κάναμε ντουέτο μαζί, πάλι είχε πρόβλημα. Κάθε μέρα είχε ένα πρόβλημα. Τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, από τη συνάντηση αυτή δεν ήταν μόνο το παράπονο του Λιδάκη που προκάλεσε αίσθηση, αλλά και μία άβολη στιγμή που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον παρουσιαστή της εκπομπής, Κώστα Αρβανίτη και τη συνεργάτιδά του Φωτεινή Λαμπρίδη, όταν εκείνος τη διέκοψε ενώ ετοιμαζόταν να κάνει την ερώτησή της στον καλεσμένο τους.

«Συγγνώμη που σε διέκοψα τώρα» της είπε και ακούστηκε η φωνή της συνεργάτιδάς του να λέει: «Όχι, συγγνώμη που σε διέκοψα πάλι να λες». Εκείνη τη στιγμή, η κάμερα έκανε πλάνο στη δημοσιογράφο η οποία κοιτούσε με ένα απίστευτο βλέμμα τον Κώστα Αρβανίτη.

Το όλο σκηνικό δεν έμεινε ασχολίαστο από το Πρωινό, όπως και η δήλωση του Μανώλη Λιδάκη για τον συνάδελφό του. Και όπως είπαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η τελευταία συνεργασία του κ. Λιδάκη ήταν με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Γρηγόρη Πετράκο.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ