Δικηγόρος ευρωπαϊκού δικαίου – 5+1 υπηρεσίες για την υπεράσπιση του πολίτη

Κάθε δικηγορικό γραφείο για να λειτουργεί με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό πρέπει όλοι οι δικηγόροι και συνεργάτες να έχουν μελετήσει με ακρίβεια τους νόμους και να είναι γνώστες όλων των τομέων του δικαίου για την υπεράσπιση των πελατών σωστά και σχολαστικά.

Η διαπιστευμένη μεσολαβήτρια και δικηγόρος Ευρωπαϊκού δικαίου Άνθια Κορέλα και οι συνεργάτες της, δίνουν λύση σε κάθε υπόθεση που σχετίζεται με νόμους και χρειάζεται υπεράσπιση στο δικαστήριο.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται ένας δικηγόρος
Οικογενειακές υποθέσεις

Υποθέσεις σχετικά με το διαζύγιο, τη διατροφή, την επιμέλεια των παιδιών ή κάποια υπόθεση ζευγαριού που αφορά την υιοθεσία. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί ένας διαπιστευμένος διαμεσολαβητής να αναλάβει τις υποθέσεις χωρίς προσφυγή στο δικαστήριο.

Κληρονομικά

Επιλύονται ζητήματα σχετικά με κληρονομιές (αποδοχή, αποποίηση), διαθήκες, νόμιμη μοίρα, κληρονόμους και όλα τα προβλήματα ή τις διαφωνίες που μπορούν να προκύψουν.

Δάνεια

Πολλά προβλήματα μπορεί να προκύψουν σχετικά με δάνεια από τράπεζα εσωτερικού ή εξωτερικού που χρειάζονται υπεράσπιση των πολιτών στο δικαστήριο. Μερικά ζητήματα είναι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι αγωγές για αύξηση επιτοκίου, οι πλειστηριασμοί, οι διαταγές πληρωμής και πολλά άλλα που ένας δικηγόρος ευρωπαϊκού δικαίου μπορεί να αναλάβει.

Ποινικά

Υποθέσεις που αφορούν εξυβρίσεις, τροχαία ατυχήματα, σωματική βία, ναρκωτικά, ανθρωποκτονίες κ.α.

Ευρωπαϊκό δικαστήριο

Το δικηγορικό γραφείο της Άνθιας Κορέλα μπορεί να αναλάβει κάθε παραβίαση νόμου που αφορά υποθέσεις από το εξωτερικό ή το εσωτερικό, αποζημιώσεις, παράνομες συνθήκες κράτησης κ.α.

Διαμεσολάβηση

Διαδικασία, η οποία μπορεί να επιλύσει εξωδικαστικά οποιεσδήποτε υποθέσεις αφορούν δύο ή περισσότερα μέρη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού την Δικηγόρο Ευρωπαϊκού Δικαίου Άνθια Κορέλα. Τα Δικηγορικά Γραφεία Κορέλα βρίσκονται κοντά στον Άρειο Πάγο.